L'Agenda de Valls

L'Agenda de Valls

Dia: 22/10/2017 Tipus: Fira de Santa Úrsula Hora: 8:00 h Lloc: Des de la plaça del Blat i des de la Cooperativa de Vivendes de la Colla Vella Alegres matinades castelleres, per l’Escola de Grallers de la Colla Joves Xiquets de Valls i pels Grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Durant les matinades, a la Casa de la Ciutat, recepció institucional a les dues colles dels Xiquets de Valls per part de l’Alcalde. Després, a la plaça de la Font de la Manxa, visita al Monument als Xiquets de Valls, de l’artista Josep Busquets, un dels punts més emblemàtics de la ciutat. Durant tot el matí, als establiments d’hostaleria, generosos esmorzars de forquilla i ganivet. Quan les gralles encara refilen, hi ha qui camina cap als llocs on la cuina es posa al servei de castellers i aficionats, preàmbul de les glòries que s’esperen a plaça. Hora: 10:00 h Lloc: Des del CEM El Fornàs 37a Cursa Popular de Santa Úrsula. Organitza: Patronat Municipal d’Esports. Hora: De 10:00 a 20:00 h Lloc: Plaça interior de Món Casteller-Museu Casteller de Catalunya Portes obertes. Hora: De 10:00 a 14:00 h Lloc: El Pati 7a FiraCastells. Obertura dels estands en la tercera jornada. Hora: 10:00 h Lloc: Estand CIMS Taller Els reptes de la Diada de Santa Úrsula. Hora: De 10:00 a 14:00 h Lloc: Capella del Roser Exposició fotogràfica “Les Festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí, Patrimoni Immaterial de la Humanitat”. Hora: 10:45 h Lloc: Des de la plaça del Blat Anada a ofici amb els quatre gegants de la ciutat, la corporació municipal i els músics vallencs de Bufalodre. Itinerari: des de la plaça del Blat, pels carrers Major, Call, Escrivania, d’en Simó i plaça de l’Església, fins a l’arxiprestal de Sant Joan. Tot seguit, a la plaça de l’Església, entrada de la corporació saludada pels gegants. Hora: 11:00 h Lloc: Església de Sant Joan Solemne ofici en honor a Santa Úrsula, copatrona de Valls, amb la participació del Cor Koré, cor juvenil de l’Associació Suite Cor en els cants i en els centenaris goigs, creats el 1907 per Antoni Tomàs, a partir del text del segle XIX, actualitzat per Joan Roig. Hora: 11:00 h Lloc: Plaça del Blat
Dia: 23/10/2017 Hora: 20:15 h Lloc: JCA Cinemes Ballet en directe. Alícia al país de les meravelles, des del Royal Opera House de Londres. Acompanya l'Alícia fins al cau de conill en aquesta coreografia de Christopher Wheeldon. Organitza: JCA Cinemes.                                            
Dia: De l'11 d'octubre al 30 de novembre Horari: De dimarts a dissabte d'11h a 14h i de 17h a 20h i els diumenges i festius de d'11h a 14h Lloc: Museu de Valls Biennal d’Art de Valls / Premi Guasch – Coranty La mostra recull enguany l’obra de Marc Anglès (Sant Andreu de la Barca 1993), Joan-Marc Batlle (Barcelona, 1971), Joan Bennassar (Palma de Mallorca, 1991), Sergi Clavé (Barcelona, 1974), Ainara Elgoibar (Mungia, 1975, actualment resident a Barcelona), Matteo Guidi (Cesena, Itàlia, 1978) i Giuliana Racco (Toronto, 1976, actualment resident a Barcelona), Marla Jacarilla (Alcoi, 1980), Lola Lasurt (Barcelona, 1983), Laura Llaneli (Granada, 1986, actualment resident a Barcelona) Oriol Nogués (Reus, 1984), Levi Orta (La Habana, 1984, actualment resident a Vidreres), Ariadna Parreu (Reus 1982), Germán Portal (Montevideo, 1979, actualment residents a Barcelona), Pablo del Pozo (Badajoz, 1994, actualment resident a Barcelona), Ignasi Prat (Palautordera, 1981), Diana Rangel (Caracas,1987, actualment residents a Barcelona) i Jaume Vidal (Amposta, 1977). En la composició del jurat es busca implicar a tots els agents que formen part del món de l’art: artistes, crítics d’art i col·leccionistes o galeristes. Així doncs en l’actual edició el jurat l’han format Teresa Blanch, crítica d’art, Pep Anton, Galeria Silvestre, Cèlia del Diego, directora del Centre d'Art la Panera, Joana Hurtado, coordinadora del programa d'arts visuals de Can Felipa i Mireia Sallarés, artista. Actuarà de secretari Jordi París, director del Museu de Valls i vicepresident de la Fundació Ciutat de Valls. La Biennal d’Art de Valls / Premi Guasch – Coranty 2017 és impulsada per la Fundació Ciutat de Valls, amb el suport de l’Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i el Museu de Valls.                                                    
Dia: Del 7 d'octubre al 26 de novembre Horari: De dimarts a dissabte de 19 a 20:30 h, dissabtes i festius de 12 a 14 h Lloc: Capella de Sant Roc El Museu de Valls obre portes a una nova exposició d'art contemporani a la Capella de Sant Roc. Es tracta de la peça «Lola Vendetta parla amb Déu» de la creadora Raquel Riba Rossy. El cicle «Pintura mural», a cura de Pilar Bonet, ens presenta ara el personatge de Lola Vendetta, qui parla amb Déu i li pregunta sobre situacions molt terrenals que ella considera injustes. S'interroga sobre tot allò que, com a dona jove i feminista, no pot entendre ni consentir. Aquest diàleg es converteix en una vinyeta gràfica sobre els desitjos i responsabilitats de les dones del segle XXI.                                            
Dia: 24/10/2017 Hora: 20:00 h Lloc: JCA Cinemes Òpera en directe. Un ballo in maschera, des del gran Teatre del Liceu. El gran tenor Piotr Beczala torna al Liceu amb Ekaterina Metlova per interpretar una història d'enveja, gelosia i amor original de Giuseppe Verdi. Organitza: JCA Cinemes.                                            
Dia: 25/10/2017 Hora: 18:00 h Lloc: Consell Comarcal de l'Alt Camp Celebració del dia de la salut mental. Xerrada informativa del Dr. Jordi Peris Mingot, cap de servei de l'Àrea Comunitària Infantil i Juvenil H.U. Institut Pere Mata, sobre el problema de salut mental de l'infanto juvenil. Organitza: Associació Porta Oberta.                                              
Dia: 25/10/2017 Hora: 18:00 h Lloc: Centre Cívic Cicle de la biblioteca a la taula. Dolços de tardor: panellets i codonyat. Inscripció prèvia al taller. Coorganitzen: Centre Cívic i Increïble comestible-Valls en transició.                                              
Dia: 26/10/2017 Hora: 18:30 h Lloc: Centre Cívic Presentació del llibre El compromís i la identitat col·lectiva. La necessitat de pertànyer a un col·lectiu, d'Andreu Martín. L'autor del llibre i Núria Vendrell, psicòloga especialista en emocions, parlen d'experiències, emocions, valors, que transmeten els personatges i les situacions de les novel·les que llegim i que molt sovint sentim tan pròximes als propis sentiments. Coorganitzen: Centre Cívic i Biblioteca Carles Cardó.                                              
Dia: 26/10/2017 Hora: 19:30 h Lloc: Banc de Valls Redescobrir patrimoni: les pintures de la Sala de Juntes del Banc. Nou cicle de l'IEV amb l'objectiu de redescobrir racons que sovint passen desapercebuts i dels que no en sabem massa bé la història. Coorganitzen: IEV i Antena del Coneixement de la URV.                                                
Dia: 26/10/2017 Hora: 20:30 h Lloc: Teatre Principal Concert amb Quatuor Morphing, quartet de saxòfons. Programa eclèctic i ambiciós: Mendelssohn i Grieg, Ligeti i Tanada passant per Piazzola i Mike Mower; del barroc al romanticisme fins al tango contempo­rani. Preu: 15 euros. Carnet Amics dels Teatres i Jubilats: 12 €. Organitza: Amics de la Música.                                                

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat