L'Agenda de Valls

L'Agenda de Valls

Dia: 27/05/2018 Hora: 18:30h Lloc: Kursaal Descripció: Ballables. Preus: 5 €, carnet Amics dels Teatres i jubilats 4 €.                                                      
Dia: 28/05/2018 Hora: De 18 a 20h Lloc: Centre Cívic Descripció: Aprèn a fer els teus xampús naturals. Coneixerem les característiques dels nostres cabells, com cuidar-los i farem diferents tipus de xampús. A càrrec d'Alba Guiluz. Entre 6 i 12 alumnes. Preu: De 16 a 25 anys 10€. Més de 25 anys 15€.                                                            
Dia: 29/05/2018 Hora: 20h Lloc: JCA Cinemes Descripció: Documental d'art. Teatro alla Scala, Milà. The temple of wonders.  
Dia: Del 18 de maig al 3 de juny de 2018 Horari: De dimarts a dissabte de 19 a 20:30 hores; dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 hores Lloc: Sala Sant Roc Descripció: Exposició 25 anys de l'Associació d'Artesans de l'Alt Camp. Coorganitzen: Associació d'Artesans de l'Alt Camp i IEV.                
Dia: Del 6 de maig al 24 de juny 2018 Horari: De dimarts a divendres de 19h a 20.30h, els dissabtes de 12h a 14h i de 19h a 20.30h i els diumenges de 12h a 14h Lloc: Capella de Sant Roc Descripció: Exposició de la darrera intervenció de l’actual cicle «Pintura mural», comissariat per Pilar Bonet, amb «Perdre abans que res» de Jan Monclús. La pintura de Jan Monclús regira idees sobre la transcendència estètica de l'art, la sofisticació tècnica de la pintura o la figura mítica de l'artista que treballa un espai en blanc. Als antípodes d'aquesta idealització, per a ell l'artista és qui sap perdre i fracassar abans que res, fracassant cada vegada millor seguint el rastre contradictori de Samuel Beckett. I "perdre" és l'objectiu primordial del perdedor, metàfora de la figura de l'artista. A l’hora, aquesta contrarietat és la seva oportunitat: Continuar, malgrat tot, encara que no hi hagi "res a dir".                                                                        
Dia: 29/05/2018 Hora: De 17:30 a 18:30 h Lloc: Centre Cívic Descripció: Aprenem, cuinem, mengem. Us proposem un seguit de tallers infantils per vincular els nens i nenes en el món dels hàbits saludables alimentaris. La iniciativa d’introduir els infants a la cuina fomenta l’atenció i la creativitat, els aporta responsabilitat en la tria dels ingredients, el compromís de tastar-los i qui sap si entrar dintre del seu marc dels gustos favorables. Així, us oferim vuit tallers amb diferents temàtiques:- Manualitats del xef- Els sentits de la fruita- El color de les amanides- Taller de broquetes- Dinar d’excursió- Aperitius de festa (dues sessions)- Tastets Formadora: Anna Ortiz. Destinataris: Nens/es d’entre 4 i 12 anys (han d’anar acompanyats d’una persona adulta). Cal inscripció prèvia. Entre 8 i 14 alumnes. Preu: Inscripció gratuïta. Material: 4,5 € per sessió i família.                                                          
Dia: 30/05/2018 Hora: 20h Lloc: Teatre Principal Descripció: Representació teatral 4t ESO Teatral. Taquilla inversa. Organitza: Institut Narcís Oller.                        
Dia: 30/05/2018 Hora: 19h Lloc: Sala de plens de l’Ajuntament de Valls Descripció: Presentació de l’Enciclopèdia castellera, Vol. I i II, a càrrec d’Albert Batet, alcalde de Valls; Xavier Brotons, director de l’Enciclopèdia, i dels autors Jordi Bertran i Àlex Cervelló. Coorganitzen: Cossetània Edicions i Ajuntament de Valls.                                      
Dia: 30/05/2018 Hora: 18h Lloc: IEV Descripció: Premi Maria Murtra, de Natura. Lliurament de premis a les escoles i instituts de la comarca que han participat en aquesta convocatòria. Els guanyadors, dels més petits al més gran, ens exposaran in situ els treballs presentats a concurs conscienciant i implicant a tothom sobre qualsevol aspecte de la natura i el medi ambient.                                        
Dia: 31/05/2018 Hora: 19h Lloc: Centre Cívic Descripció: Xerrada - Treballar a Europa, a càrrec de Marta Garriga, EURES. EURES (European Employment Services) és una xarxa de cooperació per a l’ocupació i la lliure circulació de persones treballadores que promouen la Comissió Europea i els serveis públics d’ocupació de l’Espai Econòmic Europeu. En la xerrada s’explicarà les diferents eines i recursos per poder buscar feina a Europa... Cal inscripció prèvia.                                                      

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat