Acció cívica

Acció cívica

Dia: 25/10/2017 Hora: 18:00 h Lloc: Centre Cívic Cicle de la biblioteca a la taula. Dolços de tardor: panellets i codonyat. Inscripció prèvia al taller. Coorganitzen: Centre Cívic i Increïble comestible-Valls en transició.                                              
Dia: 26/10/2017 Hora: 18:30 h Lloc: Centre Cívic Presentació del llibre El compromís i la identitat col·lectiva. La necessitat de pertànyer a un col·lectiu, d'Andreu Martín. L'autor del llibre i Núria Vendrell, psicòloga especialista en emocions, parlen d'experiències, emocions, valors, que transmeten els personatges i les situacions de les novel·les que llegim i que molt sovint sentim tan pròximes als propis sentiments. Coorganitzen: Centre Cívic i Biblioteca Carles Cardó.                                              
Dia: 27/10/2017 Hora: 17:30 h Lloc: Centre Cívic Espectacle infantil. Cia País de Xauxa: Torrem Castanyes! La Maria Castanyera té la paradeta de castanyes situada a la plaça Major. Com cada any, rep la visita del seu millor amic, l'avi Siset i el seu gos en Pinxo. Al voltant de l’estufa de llenya expliquen contes i cançons sobre la tardor. Organitza: Centre Cívic.                                                

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat