Acció cívica

Acció cívica

Dia: 20/07/2018 Hora: 19 – 20.15h Lloc: El Pati Descripció: Concert familiar: Reggae per xics! - The PenguinsVine a gaudir d'aquest concert amb cançons populars i d'autor d'arreu de Catalunya. Amb la presentació del nou disc: Ballant damunt la lluna! Organitza: Centre Cívic.                      
Data: 10, 17 i 24/07/2017 Hora: 19 h Lloc: Sala d’Actes del Centre Cívic Descripció: La 8a edició del Pessebre Vivent de Valls ja escalfa motors. L’espectacle repassarà alguns dels principals fets que han esdevingut a la ciutat des de l’edat antiga fins a la contemporània. Aquesta nova edició, que vol tornar a instal·lar la màgia al carrer durant les festes de Nadal, ha presentat una primera novetat, es tracta de les sessions participatives. Per primera vegada, el Centre Cívic ha organitzat diverses sessions participatives per tal d’apropar el disseny del Pessebre a la població. La voluntat d’aquestes trobades és posar sobre la taula les principals idees del projecte d’enguany i donar veu als veïns i veïnes perquè ajudin a donar-li forma i color. La seva col·laboració serà clau per muntar l’estructura final de les quatre etapes històriques del Pessebre: l’edat antiga, la mitjana, la moderna i la contemporània.                  

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat