Acció cívica

Acció cívica

Dia: 29 d'abril Hora: Dissabte de 10h a 14h Lloc: Centre Cívic Descripció: Taller de cistelleria tradicional. Vols aprendre a fer el teu propi cistell? Vine al taller i apendràs les diferents tècniques del teixit de vímet i la medul·la. Distingirem les parts que componen un cistell. Formadora: Anna Fernández. Entre 6 i 10 alumnes. Preu: de 12 a 25 anys: 15 € / més de 25 anys: 20 €.                                          
Dia: Dijous 4 de maig Hora: a les 19h. Lloc: Centre Cívic Descripció: Xerrada 'Treballar a Europa' a càrrec de Marta Garriga, assessora d'EURES. EURES és una xarxa de cooperació per a l'ocupació i la lliure circulació de persones treballadores que promouen la Comissió Europea i els serveis públics d'ocupació de l'Espai Econòmic Europeu. En la xerrada es tractarà la Xarxa Eures, feines d'estiu, ajudes a la mobilitat laboral: els dos programes actuals, TuTrabajo Eures iYourFirstEures Job. Feines de temporada (recollida de fruita, verema...), feines d’estiu, pràctiques laborals, feines de llarga durada, ajudes econòmiques per poder buscar feina a Europa... Cal inscripció prèvia.                                        
Dia: Del 5 al 26 de maig. Hora: Divendres de 17.30h a 19h. Lloc: Centre Cívic Descripció: Activitat infantil: 'Pintem mandales!' Les mandales estimulen la intel·ligència emocional i la concentració: fomenten l'atenció, la creativitat i la imaginació; redueixen l'estrès i l'ansietat i propicien l'autoestima al permetre que l'infant creï quelcom propi i únic. Formador: David Fortino. De 7 a 12 anys. Preu: 18 €.                                          
Dia: Del 8 al 29 maig Hora: Dilluns de 17.30h a 20h LLoc: Centre Cívic Descripció: Curs: Aprèn a interpretar els patrons de les revistes de moda! T'agradaria fer-te una peça de roba que has vist a una revista i no t'atreveixes? Se't fa una muntanya interpretar les instruccions i els patrons? Aquest és el teu curs! Formadora: Candela Amill. Preu: De 12 a 25 anys: 20 € / Més de 25 anys: 25 €.                                          
Dia: Dimarts 9, 16 i 23 de maig Hora: de les 17.30h a les 18.30h. Lloc: Centre Cívic Descripció: Taller: Risoteràpia. Quantes vegades al dia rius? Riure pot ser una de les millors mediciones terapèutiques i el bon humor té el poder de sanar. Millorem l'actitud davant la vida, descobreix com fer-ho. Formadora: Montse Esteve. Per aquesta activitat cal portar roba còmode i cal inscripció prèvia. És gratuïta.                                        
Dia: 9, 16 i 23 de maig Hora: de les 17.30h a les 18.30h. Lloc: Centre Cívic Descripció: Taller: Risoteràpia. Quantes vegades al dia rius? Riure pot ser una de les millors mediciones terapèutiques i el bon humor té el poder de sanar. Millorem l'actitud davant la vida, descobreix com fer-ho. Formadora: Montse Esteve. Per aquesta activitat cal portar roba còmode i cal inscripció prèvia. És gratuïta.                                          
Dia: Dijous 18 de maig Hora: a les 20h. Lloc: Centre Cívic Descripció: Xerrada 'Arribar a final de mes i amb diners és possible' a càrrec de Sergi Bosque Rosich. Apendràs 5 hàbits pràctics per a reduir despeses, l'únic mètode que funciona per estalviar i una manera de saber a on van els teus diners i així poder prendre decisions al respecte.                                        
Dia: Divendres 19 de maig Hora: a les 17.30h. Lloc: Centre Cívic Descripció: Storytime: Gina Ginger ans Charlie Chives. Activitat infantil a càrrec de Kids&Us. El Charlie està secretament enamorat de la Gina Ginger, la seva veïna, però sempre es barallen i discuteixen. Com poden fer les paus?                                        
Dia: Del 22 de maig al 12 de juny. Hora: Dilluns de 9.30h a 11.30h. Lloc: Centre Cívic Descripció: Taller - Descobreix el Gimp! Taller per iniciar-se al retoc d'imatges amb una eina de programai lliure que et proporciona funcionalitats avançades de retoc digital. És la millor alternativa lliure al Photoshop per al tractament d'imatges. Formadora: Luisa Miralles, Punt Òmnia Valls. Preu: De 12 a 25 anys: 20 € / Més de 25 anys: 25 €.                                          
Dia: 9, 16 i 23 de maig Hora: de les 17.30h a les 18.30h. Lloc: Centre Cívic Descripció: Taller: Risoteràpia. Quantes vegades al dia rius? Riure pot ser una de les millors mediciones terapèutiques i el bon humor té el poder de sanar. Millorem l'actitud davant la vida, descobreix com fer-ho. Formadora: Montse Esteve. Per aquesta activitat cal portar roba còmode i cal inscripció prèvia. És gratuïta.                                          

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat