Acció cívica

Acció cívica

Dia: 03/07/2017 Hora: 18 h Lloc: El Pati Descripció: Ball a l’aigua – Cia l'Ou ferrat.Sota la canícula calorosa del desert, hem descobert un oasi que ens ha regalat l'aigua fresca. Us espera un espectacle d'animació amb danses, gags i jocs d'aigua. Música en directa, art plàstica durant l'espectacle. Us esperem amb roba i calçat còmode per mullar-se!                                      
Dia: 05/07/2017 Hora: De 17:30 a 20:30 h Lloc: El Pati Descripció: Festa de l'escuma i jocs infantils – Companyia de jocs QuiràliaActivitat lúdica que permet treballar el joc al carrer, destinat al col·lectiu infantil, juvenil i familiar perquè passin una tarda divertida basada en el joc. Veniu preparats/es amb els vostres banyadors i tovalloles!                                      
Dia: 06/07/2017 Hora: De 17:30 a 19:30 h Lloc: Centre Cívic Descripció: Creació de joguines – Petits Enginyers. La fàbrica de joguines és un espai per a petits somiadors on podràs jugar amb la seva imaginació. Aprendràs a combinar formes i volums en l'ordinador per dissenyar les teves pròpies joguines. Una vegada dissenyats, els imprimirem amb una impressora 3D capaç de convertir un arxiu digital en un objecte físic perquè puguis portar-t'ho a casa i jugar amb ell fins que explotis… de diversió!Destinataris: per a nens/es d'entre 8 i 12 anys.Nombre de places: 10 alumnes.Cal inscripció prèvia.                                              
Dia: 07/07/2017 Hora: 19 h Lloc: Centre Cívic Descripció: De l'hort a la biblioteca – Increïble comestible / Valls en transició Sabries cuinar el que cultives o el que creix al teu voltant? Saps comprar de manera respectuosa amb el planeta? Coneixes gent de la teva ciutat que produeix el que menges? Tot això és possible i molt més fàcil del que sembla. Vine a aprendre’n amb nosaltres. Als matins farem una sortida a peu per visitar el productor/a, i a la tarda farem el taller. Inauguració del cicle amb lectura de textos i mostra de llibres i pica-pica ecològic.                                      
Dia: 07/07/2017 Hora: De 18 a 20 h Lloc: Centre Cívic Descripció: Taller de Txalaparta – Espai Trad i Centre Cívic. Taller on ens explicaran l'orígen de la txalaparta, la seva evolució, com adopten uns catalans aquest instrument i finalment, podrem sortir a tocar la txalaparta i aprendrem com funciona! Destinataris: A partir de 12 anys.                                            
Dia: 10/07/2017 Hora: De 17 a 20 h Lloc: Centre Cívic i Celler Dasca Vives Descripció: De l'hort a la biblioteca – Increïble comestible / Valls en transició Sabries cuinar el que cultives o el que creix al teu voltant? Saps comprar de manera respectuosa amb el planeta? Coneixes gent de la teva ciutat que produeix el que menges? Tot això és possible i molt més fàcil del que sembla. Vine a aprendre’n amb nosaltres. Als matins farem una sortida a peu per visitar el productor/a, i a la tarda farem el taller. Presentació del Celler Dasca Vives, de 17h a 18h, al Centre Cívic, i caminada, visita i tast de vins a les instal·lacions de Dasca Vives, de 18h a 20h.                                      
Dia: 11/07/2017 Hora: De 10 a 12 h Lloc: Centre Cívic Descripció: Psicomotricitat per a nadons – Marta OrtegaAcompanyem el desenvolupament dels nostres infants a través del plaer de jugar, experimentar i relacionar-se. Reflexionarem sobre la importància del moviment i sobre quines són les necessitats reals dels nadons els primers anys de vida. Per a nadons de 0 a 12 mesos.                                      
Dia: 12/07/2017 Hora: De 19 a 21 h Lloc: Centre Cívic Descripció: Escac i mat – Club Escacs Valls. Torneig d’escacs. Memòria, atenció, imaginació, concentració, creativitat… són molts i molt variats els aspectes intel·lectuals i socials que es poden desenvolupar i reforçar amb la pràctica habitual dels escacs.                                        
Dia: 12/07/2017 Hora: De 22 a 23:30 h Lloc: Sortida des del Centre Cívic Descripció: Passejada nocturna i observació de constel·lacions – Associació Bocafoscant. Mentre passegem de nit, anirem parant en punts claus de la ciutat per a fer observació de constel·lacions i conèixer de més a prop el cel de Valls.                                          
Dia: 14/07/2017 Hora: De 17:30 a 19:30 h Lloc: Centre Cívic Descripció: Dansa i moviment creatiu – Elisenda NadalTreballarem diferents disciplines artístiques: la música, el gest i el dibuix que ens ajudaran a activar tots els nostres sentits i posar-los al servei del moviment. Per a nens i nenes d'entre 5 i 9 anys. Cal inscripció prèvia.                                      

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat