Acció cívica

Acció cívica

Dia: 23/05/2018 Hora: De 18 a 21 h Lloc: Aula de cuina de Vallsgenera Descripció: Cuina Rebel - Cuina de Rússia Cuinar els aliments és igual d’important que produir- los. Amb la introducció dels aliments preparats, precuinats o industrialitzats, i amb un estil de vida que ens deixa poc temps per dedicar a la cuina, les habilitats culinàries de la població han anat minvant alarmantment. Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!!! 25 abril, de 18 a 21 h Cuina d’Hongria.23 maig, de 18 a 21 h Cuina de Rússia.20 i 21 juny, de 18 a 21 h Coques de Sant Joan.Formadors: Márton Csatlós, Ilja Stroganov i Pere Vidal. Cal inscripció prèvia. Entre 4 i 15 alumnes. Preu: Gratuït.                                                    
Dia: 26/05/2018 Hora: De 10 a 13 h Lloc: Punt de trobada: Centre Cívic Descripció: De l'hort a la biblioteca - Caminada, visita i tast al Celler Dasca Vives. Visitarem i coneixerem productors locals i productes de proximitat. Connectem la paraula, l’entorn i els fruits que ens dona la terra. Si no hi podem arribar a peu, no és local. Poseu-vos bon calçat i apropem-nos al que passa prop de casa. 14 d’abril, d’11 a 12 h: Inauguració del cicle amb lectura de textos, mostra de llibres i pica-pica ecològic. Al Centre Cívic de Valls.28 d’abril, de 10 a 12 h: Visita i plantada a l’Hort Comunitari dels 4 Cantons a Valls (HC4C).12 de maig, d’11 a 12 h: Cuina i degustació de verdures de I un Rave. Punt de trobada: Centre Cívic.26 de maig, de 10 a 13 h: Caminada, visita i tast al Celler Dasca Vives. Punt de trobada: Centre Cívic.9 de juny, de 10 a 13 h: Caminada, visita i recol.lecció a Can Pipirimosca. Punt de trobada: Centre Cívic.23 de juny, de 10 a 13 h: Festa de cloenda amb infusió i coca de Sant Joan a l’HC4C. Formadors: Valls en Transició, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.Cal inscripció prèvia.Entre 4 i 15 alumnes.Preu: Gratuït.                                                    
Dia: 26/05/2018 Lloc: Platja i bosc de la Marquesa de Tarragona Descripció: Senderisme per la platja i bosc de la Marquesa de Tarragona. Si t’agrada la natura, l’esport i el sol, apunta’t a fer aquesta passejada. Platja, boscos i boniques cales t’esperen! Hi haurà temps per dinar, prendre el sol i banyar-se si t’hi atreveixes. Preu: 3€ (No inclou dinar)                                                          
Dia: 28/05/2018 Hora: De 18 a 20h Lloc: Centre Cívic Descripció: Aprèn a fer els teus xampús naturals. Coneixerem les característiques dels nostres cabells, com cuidar-los i farem diferents tipus de xampús. A càrrec d'Alba Guiluz. Entre 6 i 12 alumnes. Preu: De 16 a 25 anys 10€. Més de 25 anys 15€.                                                            
Dia: 29/05/2018 Hora: De 17:30 a 18:30 h Lloc: Centre Cívic Descripció: Aprenem, cuinem, mengem. Us proposem un seguit de tallers infantils per vincular els nens i nenes en el món dels hàbits saludables alimentaris. La iniciativa d’introduir els infants a la cuina fomenta l’atenció i la creativitat, els aporta responsabilitat en la tria dels ingredients, el compromís de tastar-los i qui sap si entrar dintre del seu marc dels gustos favorables. Així, us oferim vuit tallers amb diferents temàtiques:- Manualitats del xef- Els sentits de la fruita- El color de les amanides- Taller de broquetes- Dinar d’excursió- Aperitius de festa (dues sessions)- Tastets Formadora: Anna Ortiz. Destinataris: Nens/es d’entre 4 i 12 anys (han d’anar acompanyats d’una persona adulta). Cal inscripció prèvia. Entre 8 i 14 alumnes. Preu: Inscripció gratuïta. Material: 4,5 € per sessió i família.                                                          
Dia: 31/05/2018 Hora: 19h Lloc: Centre Cívic Descripció: Xerrada - Treballar a Europa, a càrrec de Marta Garriga, EURES. EURES (European Employment Services) és una xarxa de cooperació per a l’ocupació i la lliure circulació de persones treballadores que promouen la Comissió Europea i els serveis públics d’ocupació de l’Espai Econòmic Europeu. En la xerrada s’explicarà les diferents eines i recursos per poder buscar feina a Europa... Cal inscripció prèvia.                                                      
Dia: 01/06/2018 Hora: De 18:30 a 20h Lloc: Centre Cívic Descripció: Sessió de relaxació amb handpan. Utilització de tècniques del ioga per assolir estats de benestar físic, mental i emocional. Una experiència on el silenci, el so dels instruments i les paraules s’entrellacen. A càrrec d'Adrià Cabestany. Entre 6 i 15 alumnes. Preu: De 16 a 25 anys 5€. Més de 25 anys 10€.                                                            
Dia: 05/06/2018 Hora: De 17:30 a 18:30 h Lloc: Centre Cívic Descripció: Aprenem, cuinem, mengem. Us proposem un seguit de tallers infantils per vincular els nens i nenes en el món dels hàbits saludables alimentaris. La iniciativa d’introduir els infants a la cuina fomenta l’atenció i la creativitat, els aporta responsabilitat en la tria dels ingredients, el compromís de tastar-los i qui sap si entrar dintre del seu marc dels gustos favorables. Així, us oferim vuit tallers amb diferents temàtiques:- Manualitats del xef- Els sentits de la fruita- El color de les amanides- Taller de broquetes- Dinar d’excursió- Aperitius de festa (dues sessions)- Tastets Formadora: Anna Ortiz. Destinataris: Nens/es d’entre 4 i 12 anys (han d’anar acompanyats d’una persona adulta). Cal inscripció prèvia. Entre 8 i 14 alumnes. Preu: Inscripció gratuïta. Material: 4,5 € per sessió i família.                                                          
Dia: 07/06/2018 Hora: 19h Lloc: Centre Cívic Descripció: Xerrada - El bitcoin i les criptomonedes. Una nova volatilitat o una moneda amb futur?, a càrrec de l’OCIC Alt Camp (Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor). Per la seva naturalesa i estatus, el bitcoin i altres criptomonedes representen una inversió inherentment arriscada. Sense una autoritat central que reguli el seu funcionament o preu, les monedes digitals solen tenir un comportament molt volàtil. Diversos països els mantenen al marge de la llei. Però la tecnologia del bitcoin és innovadora i desafiadora al model econòmic actual. Aquesta és una de les raons per les quals desperta un interès creixent en la societat. Detallarem els avantatges i inconvenients d’invertir en criptomonedes i quina protecció tenim com a consumidors.                                                      
Dia: 08/06/2018 Hora: 19h Lloc: Centre Cívic Descripció: Xerrada - Ús energètic dels olis essencials, a càrrec de Sara Esteban i Rut Ramos, assessores en aromatologia i membres de l’Associació per a la Difusió de l’Aromateràpia Holística. La freqüència vibratòria dels olis essencials ens ajuda a guarir el nostre cos i la nostra ànima. És important conèixer els olis a nivell energètic i emprar-los per connectar, canalitzar, arrelar, protegir i defensar-se. Aprendrem com utilitzar-los en rituals, la importància de les veles, les fases de la lluna i els txakres, tot per aprendre a equilibrar-nos energèticament.                                                      

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat