Altres

Altres

Data: 23/07/2017 Hora: 20 h Lloc: Local Social Barri de les Comarques / Centre Cívic Pisos de Clols Descripció: Amb el lema “Vine i fes la teva proposta”, aquest mes de juliol s’obre el procés de pressupostos participatius per al 2019. El procés arrenca amb importants novetats, entre elles l’augment de la dotació econòmica fins als 200.000 euros -un 43% més que aquest 2018-, com també l’ampliació de les sessions informatives prèvies aquest mes de juliol a diferents barris de la ciutat per estimular la participació ciutadana. Es vol que aquestes sessions informatives obertes i descentralitzades per barris serveixin per detallar totes les etapes del procés de pressupostos participatius que ara s’obre i alhora facilitar que els veïns puguin presentar-hi també les seves propostes de projectes. Així, s’han programat trobades veïnals en 7 punts de la ciutat, distribuïts geogràficament per proximitat als diferents barris de Valls. Calendari de reunions informatives: - Casa Caritat: 19 de juliol, 20h - Local Social de Fontscaldes: 19 de juliol, 20h - Local Social Barri de les Comarques: 23 de juliol, 20h - Centre Cívic Pisos de Clols: 23 de juliol, 20h - Centre Cívic de Valls (C/ Sant Pere, 2): 25 de juliol, 20h - Local Barri Colla Vella: 25 de juliol, 20h - Sala de Formació del pavelló del Fornàs: 30 de juliol, 20h Cal destacar que es podran fer les propostes de projectes a les mateixes sessions informatives als barris. En aquest sentit, s’ha dissenyat una dinàmica participativa per tal que entre els assistents a cadascuna de les reunions es puguin presentar fins a un total de 5 propostes col·lectives, de tal manera que es vol incentivar així la participació i el treball conjunt dels veïns de cada zona a l’hora de seleccionar projectes.                  
Data: 25/07/2017 Hora: 20 h Lloc: Centre Cívic / Local Barri Colla Vella Descripció: Amb el lema “Vine i fes la teva proposta”, aquest mes de juliol s’obre el procés de pressupostos participatius per al 2019. El procés arrenca amb importants novetats, entre elles l’augment de la dotació econòmica fins als 200.000 euros -un 43% més que aquest 2018-, com també l’ampliació de les sessions informatives prèvies aquest mes de juliol a diferents barris de la ciutat per estimular la participació ciutadana. Es vol que aquestes sessions informatives obertes i descentralitzades per barris serveixin per detallar totes les etapes del procés de pressupostos participatius que ara s’obre i alhora facilitar que els veïns puguin presentar-hi també les seves propostes de projectes. Així, s’han programat trobades veïnals en 7 punts de la ciutat, distribuïts geogràficament per proximitat als diferents barris de Valls. Calendari de reunions informatives: - Casa Caritat: 19 de juliol, 20h - Local Social de Fontscaldes: 19 de juliol, 20h - Local Social Barri de les Comarques: 23 de juliol, 20h - Centre Cívic Pisos de Clols: 23 de juliol, 20h - Centre Cívic de Valls (C/ Sant Pere, 2): 25 de juliol, 20h - Local Barri Colla Vella: 25 de juliol, 20h - Sala de Formació del pavelló del Fornàs: 30 de juliol, 20h Cal destacar que es podran fer les propostes de projectes a les mateixes sessions informatives als barris. En aquest sentit, s’ha dissenyat una dinàmica participativa per tal que entre els assistents a cadascuna de les reunions es puguin presentar fins a un total de 5 propostes col·lectives, de tal manera que es vol incentivar així la participació i el treball conjunt dels veïns de cada zona a l’hora de seleccionar projectes.                  
Data: Del 26 al 29/07/2018 Lloc: Barri La Fraternal Descripció: Festa Major del barri La Fraternal amb un programa variat d'actes.
Data: Del 26 al 29/07/2018 Lloc: Barri El Fornàs Descripció: Festa Major del barri El Fornàs amb un programa variat d'actes.
Data: 30/07/2017 Hora: 20 h Lloc: Sala de Formació del pavelló del Fornàs Descripció: Amb el lema “Vine i fes la teva proposta”, aquest mes de juliol s’obre el procés de pressupostos participatius per al 2019. El procés arrenca amb importants novetats, entre elles l’augment de la dotació econòmica fins als 200.000 euros -un 43% més que aquest 2018-, com també l’ampliació de les sessions informatives prèvies aquest mes de juliol a diferents barris de la ciutat per estimular la participació ciutadana. Es vol que aquestes sessions informatives obertes i descentralitzades per barris serveixin per detallar totes les etapes del procés de pressupostos participatius que ara s’obre i alhora facilitar que els veïns puguin presentar-hi també les seves propostes de projectes. Així, s’han programat trobades veïnals en 7 punts de la ciutat, distribuïts geogràficament per proximitat als diferents barris de Valls. Calendari de reunions informatives: - Casa Caritat: 19 de juliol, 20h - Local Social de Fontscaldes: 19 de juliol, 20h - Local Social Barri de les Comarques: 23 de juliol, 20h - Centre Cívic Pisos de Clols: 23 de juliol, 20h - Centre Cívic de Valls (C/ Sant Pere, 2): 25 de juliol, 20h - Local Barri Colla Vella: 25 de juliol, 20h - Sala de Formació del pavelló del Fornàs: 30 de juliol, 20h Cal destacar que es podran fer les propostes de projectes a les mateixes sessions informatives als barris. En aquest sentit, s’ha dissenyat una dinàmica participativa per tal que entre els assistents a cadascuna de les reunions es puguin presentar fins a un total de 5 propostes col·lectives, de tal manera que es vol incentivar així la participació i el treball conjunt dels veïns de cada zona a l’hora de seleccionar projectes.                  
Dia: 31/07 i 01/08/2018 Hora: De 10.00 a 22.00 hores Lloc: Unitat mòbil - Passeig de l'Estació Campanya de donació de sang.                                                                
Data: Del 02 al 05/08/2018 Lloc: Barri Sant Josep Obrer Descripció: Festa Major del barri Sant Josep Obrer amb un programa variat d'actes.

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat