Altres

Altres

Dia: 25/03/2017 Hora: 10 h Lloc: Espai La Magrana (C. Miralbosch, 8) Descripció: Xerrada: Dificultats en l'aprenentatge, un enfoc corporal. Taller teòrico-pràctic on parlarem de la importància del cos i els processos maduratius en relació als aprenentatges: la lateralització, la direccionalitat en l'aprenentatge de la lectoescriptura, l'organització oculo-manual, l'atenció i concentració. Coneixerem el treball de combinar moviment i respiració com una eina de suport a l'aprenentatge senzilla i efectiva. ​La trobada anirà a càrrec de la Cristina Cosials, pedagoga especialitzada en kinesiologia educativa i reflexes primaris.​ Durada: 1,5 hores. Dirigit a: mares i pares, avis, cuidadors i qualsevol persona interessada en el tema. Els infants són benvinguts!! Xerrada gratuïta per les famílies sòcies de l'Assocació El Niu Valls i 5€ per família no sòcia (amb aquesta aportació es cobreixen les despeses de lloguer de la sala i les assegurances de Responsabilitat Civil i Accidents del que disposa l'Associació). Organitza: Associació familiar El Niu.                                              
Data: 01/04/2017 Hora: 11:30 hores Lloc: Col·legi Mare de Déu del Lledó Descripció: Celebració dels 20 anys de la llar del Lledó. Espectacle en directe 'Menuts' amb Jordi Jubany per a nens i nenes de 0 a 3 anys. Organitza: Col·legi Mare de Déu del Lledó.  
Data: 01/04/2017 Hora: 11:00 hores Lloc: Llibreria Tram, carrer Forn Nou, 28 Descripció: Xerrada: ... i quan arriba el segon, què? Canvis familiars amb l'arribada d'un nou germanet/a. A càrrec de Montse Martí. Organitza: Associació Alletar i Criar.
Data: 30/06/2017 Hora: 17:30 h Lloc: Mas Miquel Descripció: Jocs de carrer. A càrrec de Joan Rull, mestre de primària. Organitza: Associació familiar El niu.  

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat