Cultura

Cultura

Dia: 18 de març de 2018 Hora: 18h Lloc: Centre Cultural Municipal Descripció: Després de 35 anys darrere del micròfon i amb l’èxit obtingut amb els espectacles anteriors ‘Ahora me toca a mí’ i ‘Novios con solera’, Justo Molinero torna al Centre Cultural de Valls amb un muntatge delirant, en clau d’humor, ‘El hombre, la gran chapuza de Dios’ dos anys després de la seva darrera visita.  En el nou espectacle, Molinero reuneix Los Descastaos, una insòlita companyia formada per un grup de locutors i amics de la ràdio. ‘El hombre, la gran chapuza de Dios’, que s’inspira en el sainet del mateix nom de José Cedena, ofereix als espectadors dosis d’humor directe, quotidià, senzill i costumista. En l’obra, veuran d’una manera peculiar l’inici de l’home, com Déu el va crear i el nyap que va fer; com va crear Eva; el passatge de la poma; i la temàtica de la bondat i la maldat. L’obra, que compta amb Jonathan Santiago com a artista convidat, també parla de Caïm i Abel, i de com Caïm mata Abel. La trama suposa que el món era perfecte abans que Eva mengés la poma, el fruit prohibit, i després tot va anar malament i es va torçar. Entrades: A www.correos.es (a partir del 5 de febrer, també a www.ticketea.com)   Organitza: Xarxa de Cultura
Dia: 18/03/2018 Hora: 18:30h Lloc: Kursaal Descripció: Ballables. Preus: 5 €, carnet Amics dels Teatres i jubilats 4 €.                                                      
Dia: 18/03/2018 Hora: 12h Lloc: JCA Cinemes Descripció: 2a edició d'Un dia de Festa. Serà un matí de cinema familiar, música, teatre i festa. Una oferta cultural que presenta una nova manera d’anar al cinema amb els infants. Es projectaran 4 pel·lícules destinades especialment per a ells, per poder gaudir-ne al màxim: El diari de la Florentina, Janusz Martyn, Polònia. L’hivern al Regne d’Escampeta, Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre, França. La cançó del pare Os del Bosc de Haquivaqui Rasmus A. Sivertsen, Noruega-Països Baixos. Tigres enfilats, Benoit Chieux, França. La duració de l'activitat durarà aproximadament 1h 30 min. És una activitat recomanada per majors de 3 anys. Preu: 4 euros. Organitza: JCA Cinemes.                                                      
Dia: 20/03/2018 Hora: 20h Lloc: Biblioteca Popular Descripció: Inauguració de l’exposició La Biblioteca Popular. Cent anys de lectura pública a Valls. La mostra es podrà visitar fins al 20 de maig. Dimarts de 17 a 20 h, de dimecres a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14 h.                                                        
Dia: Del 17 de febrer al 15 d'abril de 2018 Horari: De dimarts a divendres de 19 a 20.30 hores, els dissabtes de 12 a 14 hores i de 19 a 20.30 hores i els diumenges de 12 a 14 hores Lloc: Capella de Sant Roc «El vuitè dia», a cura del Museu de Valls i de la comissària del cicle «Pintura mural», Pilar Bonet. La peça, signada per Àlvar Calvet, tracta de la identitat de gènere en un muntatge artístic que consta de diverses fases i suports. L'actual cicle d'exposicions presenta set artistes que treballen en un context molt determinat: l'absis de la capella de Sant Roc. L'espai semicircular del recinte recupera en aquest cicle d'Art contemporani la seva arquitectura narrativa, a través de les intervencions pictòriques que els artistes executen en directe al mur poligonal. El projecte incideix a l'escenari absidal de la sala per tal de treballar la pintura, el dibuix i el text en noves inscripcions i missatges de caràcter crític. L'absis és una estructura arquitectònica de gran valor icònic, un espai diferencial que en la tradició litúrgica acull elements decoratius en diversos llenguatges i gèneres: retrat, paisatge, text, icones, ornamentació geomètrica, elements simbòlics o escenes historiades.                                                                                        
Dia: 20/03/2018 Hora: 20h Lloc: JCA Cinemes Descripció: Documental d'art. Michelangelo.                                    
Dia: Del 9 de març fins l'1 d'abril de 2018 Horari: De dimarts a dissabte de 19 a 20:30 hores; dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 hores Lloc: Pati Sant Roc Descripció: Exposició El crucificat, del fotògraf vallenc Francesc Roca Mateu. 53 imatges, acompanyades de text. Coorganitzen: Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa i IEV.                                          
Dia: Del 16 de març fins l'1 d'abril de 2018 Horari: De dimarts a dissabte de 19 a 20:30 hores; dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 hores Lloc: Sala Sant Roc Descripció: Exposició de fotografies Històries del carrer, de Siscu Tena. Organitza: IEV.                                        
Dia: 21/03/2018 Hora: Matí Lloc: El Pati Descripció: Tradicional Mercat de Palmes i Palmons, un dels mercats més típics de l'any, a la capital de l'Alt Camp. El Mercat de Palmes i Palmons, inclou el mercat setmanal del dimecres pels diversos carrers comercials del nucli històric de Valls: El Pati, amb parades de palmes i palmons; al passeig dels Caputxins, la Muralla del Castell, la plaça de l'Oli i el carrer de la Carnisseria... l'oferta extesa pel nucli antic de Valls.                                                  
Dia: 21/02/2018 Hora: 20h Lloc: Llibreria Roca Descripció: Presentació del llibre "República pagesa" de Montserrat Tura. La presentació anirà a càrrec del pagès sindicalista Salomó Torres.                                    

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat