Cultura

Cultura

Dia: Del 18 al 24/04/2018 Horari: De dimarts a dissabte de 19 a 21 h; dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 h Lloc: Pati de Sant Roc Descripció: Obertura de l’exposició «El Centenari de la Biblioteca Popular: Valls i el 1918». Projecte dels alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Jaume Huguet amb motiu de la Setmana Cultural.                                                        
Dia: 19/04/2018 Hora: 18 h Lloc: Biblioteca Carles Cardó Tipus: Centenari de la Biblioteca Popular de Valls (1918 - 2018) Descripció: Contacontes familiar «Visca la meva biblioteca!» amb l’actriu Eugènia González. La biblioteca és un espai màgic on els nens i nenes descobreixen infinitat d’històries i aventures. En aquesta narració de contes també cantarem, ballarem i farem jocs i endevinalles.                                                          
Dia: 19/04/2018 Tipus: Sant Jordi Descripció: 12 h. Teatre Principal. Representació teatral. Orquestra i l'alumnat de l'Institut Jaume Huguet. Organitza: Institut Jaume Huguet 18 h. Biblioteca Carles Cardó. Contacontes familiar Visca la meva biblioteca! amb l’actriu Eugènia González. La biblioteca és un espai màgic on els nens i nenes descobreixen infinitat d’històries i aventures. En aquesta narració de contes també cantarem, ballarem i farem jocs i endevinalles. Organitza: Biblioteca Carles Cardó 19.30 h. Sala d’actes Centre de Lectura. Conferència La poesia i els poetes vallencs: Mn. Joan Montalà, Gabriel Guasch i Lluís Figuerola, a càrrec de Margarida Aritzeta. Organitza: Centre de Lectura 20 h. JCA Cinemes. Òpera en directe des del Teatro alla Scala, Milà. Don Pasquale                                                          
Dia: Del 18 al 25 d'abril de 2018 Horari: De dimarts a dissabte de 19 a 20:30 hores; dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 hores Lloc: Pati Sant Roc Descripció: Exposició Setmana Cultural Institut Jaume Huguet. Coorganitzen: Institut Jaume Huguet i IEV.                                                                    
Dia: 20/04/2018 Tipus: Sant Jordi Descripció: 9.30 a 12.30 h. Plaça de la Biblioteca. Sant Jordi per a les escoles. Taller de roses piruleta de xocolata, a càrrec del Burro dels Jocs. 12 h. Teatre Principal. Teatre. Orquestra i alumnat de l'Institut Jaume Huguet. 15.15 a 18 h. Plaça de la Biblioteca. Sant Jordi per a les escoles. Taller de roses piruleta de xocolata. 18 h. Plaça de la Biblioteca Carles Cardó. Espectacle infantil. Companyia Toniton: La Llegenda de Sant Jordi. Organitza: Centre Cívic. 19.30 h. Sala d’actes del Centre de Lectura. Poetes "Els clàssics" a càrrec de Joan Massotkleiner, rapsoda, i Anna Godoy, arpa. Homenatge a Joan Montalà, Gabriel Guasch i Lluís Figuerola. Organitza: Centre de Lectura i Associació Amics de la Música/JJ MM de l’Alt Camp. 19.30 h, 20 h, 20.30 h i 21 h. Des de la plaça Portal Nou. Espectacle familiar. Llegendes i contalles de Valls. Ruta dramatitzada pel centre històric de Valls per conèixer algunes de les llegendes i contalles més arrelades. Preu: 5 €. Informació i reserves fins al 18 d’abril a la secretaria de l’IEV de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, al telèfon 977600660 o per mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Coorganitzen: IEV i GTP. 20 h. Teatre Principal. Teatre. Orquestra i alumnat de l'Institut Jaume Huguet.                                                
Dia: 21/04/2018 Hora: 12, 17 i 18h Lloc: Teatre Principal Tipus: El Principal familiar Descripció: Espectacle per a nadons - Abon Teatre: L’arbre de la vida. L’espectacle obre una finestra al màgic procés de la creació. Parla de la vida i la mort en moviment continu, de la voluntat i la passió de viure, i de la diversitat en la manifestació. Amb una escenografia neta i clara conduïda per els cinc sòlids platònics viurem aquest viatge! Preus: 7 euros. Carnet Amics dels Teatres 5 euros.                          
Dia: 21/04/2018 Hora: 9.30 i 10.15 h Lloc: Espai Ca Creus Tipus: Centenari de la Biblioteca Popular de Valls (1918 - 2018) Descripció: Visites comentades a la Biblioteca Carles Cardó. El nou equipament al cor del Barri Antic continua el llegat de la primera biblioteca popular. Aquesta visita comentada permet descobrir-ne el seu funcionament i serveis. Places limitades. Reserva prèvia presencial, al telèfon 977 636 012 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.                                                            
Dia: 21/04/2018 Hora: 12 h Lloc: Jardins de la Biblioteca Popular Tipus: Centenari de la Biblioteca Popular de Valls (1918 - 2018) Descripció: Acte d’entrega de premis del Concurs de relats breus de Sant Jordi. Els compassos musicals acompanyen una de les cites tradicionals del Sant Jordi vallenc, l’entrega dels guardons literaris juvenils, que aquest any s’intercalen amb la interpretació de diversos fragments dels dietaris de les primeres bibliotecàries de Valls. Col·laboren: Llibreries Adserà, Ditec, Roca i Tram, Escola Municipal de Música Robert Gerhard i JCA Cinemes Valls.                                                              
Dia: 21/04/2018 Tipus: Sant Jordi Descripció: 9.30 h. Centre Cultural. Concert. Trobada de grups de teclats de les escoles municipals de música d’Alcover, Tarragona i Valls. Organitza: EMM Robert Gerhard. 9.30 i 10.15 h. Espai Ca Creus. Visites comentades a la Biblioteca Carles Cardó. El nou equipament al cor del Barri Antic continua el llegat de la primera biblioteca popular. Aquesta visita comentada permet descobrir-ne el seu funcionament i serveis. Places limitades. Reserva prèvia presencial, al telèfon 977 636 012 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. 11.30 h. Des de l’Oficina de Turisme, la Cort 61. Abril Cultural. Ruta guiada: Històries i llegendes de Valls. Reserva: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 977 612 530. Preu: 6 €. 11.45 h. Jardins de la Biblioteca Popular. Fotopoemes. Reinterpretació visual de poemes de Montserrat Abelló, l’any del centenari del seu naixement. Organitza: Associació Trèvol. 12 h. Jardins de la Biblioteca Popular. Acte d’entrega de premis del Concurs de relats breus de Sant Jordi. Els compassos musicals acompanyen una de les cites tradicionals del Sant Jordi vallenc, l’entrega dels guardons literaris juvenils, que aquest any s’intercalen amb la interpretació de diversos fragments dels dietaris de les primeres bibliotecàries de Valls. Coorganitzen: Llibreries Adserà, Ditec, Roca i Tram, Escola Municipal de Música Robert Gerhard, JCA Cinemes Valls i VallsJove. 12, 17 i 18 h. Teatre Principal. Espectacle per a nadons. Aboon Teatre. L’arbre de la vida. Recomanat de 6 mesos a 3 anys. Preu: 7 € / 5 €, amb carnet Amics dels Teatres. Entrades: www.ticketea.com, telf 902 044 226 i taquilles Principal. 12 h. Vestíbul i cafè Teatre Principal. Darrera jornada per visitar l’exposició Adrià Gual, l’escenògraf de la modernitat. 13 h. Local de la Colla Joves Xiquets de Valls. Entrega de premis del II Concurs Literari Colla Joves Xiquets de Valls. De 18 a 21 h. El Pati. Mostra d'entitats juvenils i del lleure de Valls. Coorganitzen: Coordinadora de Joves de Valls i VallsJove. 19.30 h. Sala d’actes Centre de Lectura. Presentació del llibre Rosa Sabater: Sonata inacabada, de Miquel Jorba. Organitza: Centre de Lectura. A càrrec de: Roman Galimany, president de l’Associació Amics de la Música / JJMM i vicepresident del Centre de Lectura de Valls; Rosa Oliveras, filla de Rosa Sabater; Gonçal Comellas, violinista; Marc Ayala, regidor de cultura de l’Ajuntament de Valls; Anton Cardó, pianista, i Miquel Jorba, autor. 19.30 h, 20 h, 20.30 h i 21 h. Des de la plaça Portal Nou. Espectacle familiar. Llegendes i contalles de Valls. Ruta dramatitzada pel centre històric de Valls per conèixer algunes d
Dia: 21/04/2018 Hora: De 16 a 19 h Lloc: Sala RedStar (carrer Artesans, 50) Trevolfest amb DjAbadia. Es tracta de sessions de discoteca inclusiva, sense barreres lumíniques ni de cap altre tipus, trencant l'etiqueta de la discapacitat i obrint la festa a tothom. El cost de l’entrada seran 5€ amb consumició sense alcohol inclosa. Organitza: Associació Trèvol.                                                                  

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat