Esports

Esports

Dia: 22/08/2017 Hora: 16:45 h Lloc: Font de la Manxa Descripció: Valls tornarà a acollir una etapa de la Vuelta, aquest cop com a esprint intermedi bonificable a la classificació general, el proper dimarts 22 d'agost. L'organització de la cursa ha decidit dedicar l'esprint intermedi a Xavier Tondo Volpini, mort en accident l'any 2011, com homenatge al que va ser el ciclista vallenc més important de tots els temps. Els vallencs tindran l'oportunitat de donar la benvinguda als corredors el dia 22 cap al voltant de les 16.45h, quan s'espera que passi el grup per l'esprint intermedi que tindrà lloc a la confluència de la carretera de Montblanc amb la plaça Font de la Manxa. Però abans, a partir de les 15.30h, els ciutadans podran veure passar la caravana publicitària de la Vuelta que obre el pas als corredors. El Club de Ciclimse Tondo amb la participació de les altres entitats ciclistes i la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports estan preparant la rebuda amb pancartes en record a Xavi Tondo. L'esdeveniment també comptarà amb la participació de la Colla Joves Xiquets de Valls que aixecarà un pilar en homenatge a Tondo i benvinguda als ciclistes.                                                
Dia: 16/09/2017 Lloc: Terres de l'Ebre Descripció: Bici i piragua a Terres de l'Ebre. Dia d'esport i natura per la Via verda que uneix Horta de Sant Joan amb Tortosa. Es pot fer tota sencera amb bici o meitat amb bici i meitat en piragua. Preu lloguer bici: 12€. Preu lloguer piragua: 15€. Bus gratuït. Cal inscripció prèvia.                                                

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat