Esports

Esports

Dia: De l'11 al 14/06/2018 Hora: 18 h Lloc: Club Tennis Plana d’en Berga Descripció: VI Open Ciutat de Valls. Torneig de pàdel obert a totes les persones que vulguin fruir d’una activitat a l’aire lliure (tant federats com amateurs), alhora que competir amb aquest esport. Coorganitzen: Club Tennis Plana d’en Berga, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Valls.                                                        
Dia: Del 26 al 29/06/2018 Hora: 9 i 16 h Lloc: Pista poliesportiva del Vilar Descripció: Entrenaments Jocs del Mediterrani Tarragona 2018. Coorganitzen: Comité Organitzador Jocs del Mediterrani i Patronat Municipal d’Esports.                                                          
Dia: Del 26 al 30/06/2018 Hora: 9 h Lloc: Pavelló Joana Ballart Descripció: Campionats de Tennis de Taula. Jocs del Mediterrani Tarragona 2018. Coorganitzen: Comité Oganitzador Jocs del Mediterrani 2018 i Patronat Municipal d’Esports.                                                          

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat