Conveni entre el PME i Sorea per promocionar el tennis taula a les escoles

Conveni entre el PME i Sorea per promocionar el tennis taula a les escoles

Conveni entre el PME i Sorea per promocionar el tennis taula a les escoles

El dimarts 25 d'octubre, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Valls, Eduard Gonzàlez, i el director Territorial Catalunya Sud Sorea (AGBAR), Emili Giralt, han signat un conveni de col·laboració empresarial pel projecte Tennis Taula a les Escoles que es desenvoluparà durant el curs 2016-2017, l'entitat aporta una col·laboració econòmica de 6.000€.

El projecte es realitza de manera conjunta entre el Consell Esportiu de l'Alt Camp i el Patronat Municipal d'Esports, i té com objectiu la promoció del tennis de taula a les escoles de Valls i l'Alt Camp en horari lectiu. La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, Tarragona 2017 i la Federació Catalana de Tennis de Taula, i el suport tècnic del Club de Tennis Taula Ganxets de Reus.

Aquesta proposta esportiva, que va començar el curs 2014-2015, es porta a terme a 23 centres educatius de primària i secundària de Valls i l'Alt Camp, i hi participen cada curs prop de 700 alumnes de manera gratuïta.

L'acte també va servir per presentar l'Escola de tennis de taula del Patronat Municipal d'Esports, que començarà el 2 de novembre i es desenvoluparà fins el 14 de juny al Pavelló Joana Ballar, els dilluns i dimecres de 17:30 a 19:30 hores, i està dirigit a nenes i nens nascuts del 2001 al 2008. Els mesos de novembre i desembre són gratuïts.

L'Escola de tennis taula l'organitza el Patronat Municipal d'Esports i el Consell Esportiu de l'Alt Camp, amb el suport de la Diputació de Tarragona, Tarragona 2017 i la Federació catalana de Tennis de Taula, el suport tècnic del Club de Tennis Taula Ganxets de Reus i el patrocini de Sorea. Els interessats en participar-hi es poden presentar el dimecres 2 de novembre al pavelló Joana Ballart a l'horari d'entrenament per tal d'organitzar horaris i disponibilitats.