Fabian Mohedano protagonista del procés participatiu per a la reforma horària a Valls

Fabian Mohedano protagonista del procés participatiu per a la reforma horària a Valls

Fabian Mohedano protagonista del procés participatiu per a la reforma horària a Valls

La primera de les activitats que l'Ajuntament de Valls ha organitzat per a l'adhesió del procés participatiu per a la reforma horària va tenir lloc el passat 13 de gener amb una conferència de Fabian Mohedano. D'entre els objectius del procés participatiu per a la reforma horària destaca el d'informar a la ciutadania sobre els diferents aspectes de la reforma horària, recollir idees i aportacions per fer efectiva i facilitar la reforma, que es recolliran al Pacte Nacional per a la reforma horària. Així com incorporar la visió dels agents més afectats i estendre el procés arreu el territori.

La segona activitat organitzada per l'Ajuntament tindrà lloc el proper 25 de gener de 19.30h a 21h. Es tracta d'un taller a càrrec de Xavier Peralta que es realitzarà al Convent del Carme de Valls. Des de l' Ajuntament es fa una crida a la participació en aquest. Per a inscriure's cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Ambdues activitats s'emmarquen en la demanda de la reforma horària, una iniciativa que s'ha articulat a través de l'entitat sense ànim de lucre: Iniciativa per a la Reforma Horària. Aquesta s'ha constituït amb l'objectiu de que es modifiquin els horaris d'acord a una ordenació del temps més adaptada als estàndards europeus i a la cronobiologia de les persones.

A aquesta iniciativa ja s'hi han sumat ciutats com Barcelona, Esplugues de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Tortosa, Reus, Lleida, Igualada, Sort, Terrassa, Girona, Lloret de Mar i Mataró.

Premsa Ajuntament de Valls