Valls ha renovat el nou enllumenat del Barri Antic a 29 carrers i places

Valls ha renovat el nou enllumenat del Barri Antic a 29 carrers i places

Valls ha renovat el nou enllumenat del Barri Antic a 29 carrers i places

> S'han instal·lat 241 nous punts de llum amb tecnologia led que permet doblar els nivells d'il·luminació i aconseguir un important estalvi energètic

Les obres de modernització integral del nou enllumenat del Barri Antic estan pràcticament enllestides. Les obres, iniciades el passat mes de desembre, han suposat la millora de l’enllumenat i de la xarxa elèctrica a gairebé la totalitat del Barri Antic de Valls. Les obres, a càrrec de l’empresa Instal·lacions Boquet, han representat una inversió de 155.248 euros que han permès la instal·lació d’un total de 241 nous punts de llum a 29 carrers i places del Barri Antic.

La principal millora del projecte és l'augment del nivell d'il·luminació dels carrers que amb el canvi es doblarà. D'aquesta manera, amb la utilització de la tecnologia led dels nous punts de llum, els carrers del Barri Antic estan il·luminats de mitjana amb 20 lux, el que representa pràcticament el doble de l’antiga instal·lació. La millora en la il·luminació va acompanyada d'un important estalvi energètic, ja que la potència instal·lada és d'un 80% menys que en l'actualitat. Entre les millores, a més de la renovació dels punts de llum, destaca també la modernització d'instal·lacions i soterrament de traspassos aeris de cablejat.

El projecte, que ja ha acabat, a excepció del carrer Carnisseria, ha contemplat la il·luminació de l'enllumenat als carrers de Sant Francesc, Metges, Santa Úrsula, Enxaneta, General Reding, March Anton, Flàvia, Santa Marina, Pouet, Sant Sebastià, Figuereta, dels Bous, plaça de la Fusta, Major, Sant Antoni, Costa del Puntarró, plaça de les Garrofes, Peixeteria, Roser, Gassó, entorn del Museu Casteller i plaça de l'Oli. Entre les millores, amés de la renovació dels punts de llum, destaca també la modernització d'instal·lacions i soterrament de traspassos aeris de cablejat.