S'obren les inscripcions per a la sisena edició de la Baixada de Trastos al Barri Antic de Valls

S'obren les inscripcions per a la sisena edició de la Baixada de Trastos al Barri Antic de Valls

S'obren les inscripcions per a la sisena edició de la Baixada de Trastos al Barri Antic de Valls

►Valls Jove i l'entitat juvenil “Big Fam” preparen la sisena edició d'aquest acte lúdic, que tindrà lloc el diumenge 12 de març.

►Enguany, la baixada de trastos incorpora algunes novetats i finalitzarà amb música i vermut a la plaça del Portal Nou.

El servei de Joventut conjuntament amb l'entitat juvenil vallenca “Big Fam” han iniciat els preparatius per a la realització d'una nova edició de la baixada de trastos que tindrà lloc el proper diumenge 12 de març en el marc de la setmana de les cultures urbanes. Enguany la baixada de trastos arriba a la seva sisena edició i manté el circuit pels carrers del Barri Antic, però amb alguns canvis de recorregut.

L'esdeveniment començarà a les 9:30 a la plaça del Pati on es concentraran els vehicles participants per, posteriorment, dirigir-se al punt de sortida (pl. dels Escolans).

La cursa i exhibició de vehicles d'autoconstrucció es realitzarà al barri antic, tot aprofitant el pendent d'aquests carrers, i finalitzarà a la Muralla de Sant Antoni, enlloc de finalitzar a l'aparcament del barri antic. Enguany l'entrega de premis tindrà lloc a la plaça del Portal Nou i estarà amenitzada per punxadiscs i una barra a càrrec de Boom Boom Produccions. La baixada de trastos és una divertida cursa de vehicles de “fabricació pròpia”. Enginy, imaginació i ganes de passar-ho bé seran els ingredients necessaris per a poder participar d'aquest esdeveniment lúdic i festiu.

Les normes de participació, que es poden consultar al web www.vallsjove.cat, estableixen que el vehicle haurà de ser de fabricació pròpia, sense motor i propulsat només per la gravetat o per un participant. Es premiaran no només els més ràpids sinó, també, els vehicles més originals, imaginatius i millor decorats.

Les inscripcions són gratuïtes, i es poden realitzar fins al proper dia 6 de març. Aquelles persones, ja siguin de Valls o de fora del municipi interessades en participar només cal que es descarreguin la butlleta al web www.vallsjove.cat i l'enviïn per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També es pot fer presencialment al servei de joventut (c/St.Pere, 2 de Valls- Espai Ca Creus).