Valls serà punt de sortida de la cinquena etapa de la Volta el proper 24 de març

Valls serà punt de sortida de la cinquena etapa de la Volta el proper 24 de març

► La sortida serà entre les 11.25h i les 12.20h.

La Volta Ciclista a Catalunya tornarà divendres dia 24 de març a Valls. Aquesta serà la 17ena vegada que la ciutat és escenari d'una etapa de la Volta. La capital de l'Alt Camp acollirà 2 arribades i 2 sortides de la ronda catalana entre el 2016 i el 2019.

Entre les 11.25h i les 12.10h a l'Avinguda Josep Tarradellas del Barri del Fornàs davant del Pavelló Xavier Tondo es realitzarà el control de signatures per part dels corredors que correran la 5a etapa, moment en que els vallencs i vallenques podran veure a tots els corredors de la volta en els moments previs a la sortida.

A les 12.20h es farà la sortida neutralitzada de l'etapa pels carrers de Valls, des del carrer Francesc Gumà i Ferran fins arribar al carrer dels Molls de l'estació, passarà per la carretera del Pla fins la Font de la Manxa, continuarà pel carrer Anselm Clavé i d'aquí s'arribarà a l'N-240 fins l'Hotel Fèlix, on es posarà el cronòmetre de l'etapa en marxa.

La cinquena etapa de la Volta, entre Valls i Lo Port (Tortosa), serà la quarta més llarga dels set dies de competició, amb un total de 182 quilòmetres.

Els vallencs i vallenques que vulguin seguir la sortida d'etapa a peu de carrer hauran de tenir en compte les restriccions de trànsit i altres mesures excepcionals necessàries en aquest tipus d'esdeveniments esportius. Per a la zona de sortida haurà d'estar lliure de trànsit des de les 8h el carrer Francesc Gumà Ferran, el Passeig president Tarradellas (de pujada i baixada) i el carrer Rafael Casanova. També hi haurà restriccions de trànsit a la zona de recorregut dels ciclistes mentre duri la sortida, en concret, estaran tallats el carrer Molls de l'Estació, carrer Rafael de Casanova, carretera del Pla i carrer Anselm Clavé.

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat