L'eurodiputat català Francesc Gambús visita els torrents de Valls

L'eurodiputat català Francesc Gambús visita els torrents de Valls

L'eurodiputat català Francesc Gambús visita els torrents de Valls

> L’eurodiputat català, acompanyat per l’alcalde Albert Batet i el regidor Martí Barberà, van destacar que aquest “és un bon projecte que recupera l’espai verd”.

L'eurodiputat català Francesc Gambús va visitar el passat divendres dia 17 de març els torrents de Valls, acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Albert Batet, i pel tinent d'Alcalde i regidor de Territori i Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls, Martí Barberà, els quals li van explicar el projecte de recuperació dels torrents i la seva integració a la ciutat.

Francesc Gambús, que és l’únic eurodiputat català a la Comissió de Medi Ambient al Parlament Europeu, va destacar que “és un bon projecte que recupera l’espai verd i té un valor importantíssim que és integrar-lo en la trama urbana i en les necessitats dels vallencs”.

Per la seva banda, l’alcalde de Valls, Albert Batet, va afirmar que aquest “és un projecte estratègic de ciutat pel que suposa recuperar ambientalment espais singulars com els torrents i obrir-los a la gent”. “Hi ha un important treball tècnic fet i que ara cal encarrilar-lo per fer-ho possible de forma progressiva”, va refermar Batet.

Per la seva banda, el tinent d’alcalde i regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls, Martí Barberà, va remarcar que “els torrents de Valls són un projecte necessari per a la ciutat i el finançament europeu serà una peça clau per al seu desenvolupament i s’està treballant en aquesta línia”. Tant Batet com Barberà van agrair la disposició de l’eurodiputat Gambús per visitar els torrents i treballar conjuntament.