Comerç de Valls presenta 'Abril mes cultural', una acció que combina l'anar a comprar i l'art

Comerç de Valls presenta 'Abril mes cultural', una acció que combina l'anar a comprar i l'art

Comerç de Valls presenta 'Abril mes cultural', una acció que combina l'anar a comprar i l'art

> Artistes locals exposaran les seves obres als aparadors dels comerços de la ciutat convertits en galeria d'art a cel obert

> Els 65 establiments adherits a la campanya repartiran butlletes per participar en un sorteig amb premis culturals

L'Associació «Comerç de Valls» ha presentat una nova campanya per promocionar el comerç urbà de proximitat. La campanya «Abril Mes Cultural» converteix l'art en protagonista, coincidint amb el mes abril, el mes de Sant Jordi: una època en la qual les entitats de ciutat i l'Ajuntament de Valls acostumen a organitzar molts actes culturals. L'acció, a la qual s'hi han sumat més de 60 establiments comercials, pretén apropar l'obra d'artistes locals als vallencs i vallenques, convertint els aparadors en una galeria d'art a cel obert, i premiant la fidelitat dels clients regalant cultura.

Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls, creu que «aquesta campanya és una forma diferent de veure el comerços ja que combina la compra quotidiana amb el gaudi dels treballs de diferents artistes locals exposat als aparadors dels establiments». Per la seva banda, Òscar Peris, Regidor de Comerç i Turisme, afirma que es tracta d'una «forma original de convidar a passejar pels carrers comercials de la ciutat, ja que la gent podrà sortir al carrer a passejar i gaudir d'una galeria d'art a cel obert».

La campanya «Abril Mes Cultural» tindrà una durada de 20 dies, del 10 al 30 d'abril, i les persones que hi vulguin participar només caldrà que omplin una butlleta en cada establiment on hagin realitzat una compra i dipositar-la una urna. Cada butlleta emplenada pels clients entrarà en un sorteig que es realitzarà el dia 2 de maig a les 13:15h. L'entrega de premis serà el dia 3 de maig a les 20:30h.

El sorteig que posarà el punt final a la campanya de «Comerç de Valls» repartirà productes culturals. Els premis que se sortejaran són: 3 abonaments de 5 entrades al cinema, 2 entrades dobles al teatre per veure l'obra “Infàmia”, 4 entrades dobles per als concerts organitzats per l'Associació Amics de la Música de Valls (AMV) i 7 entrades dobles per la ruta “Comerços Centenaris”.