Obres de millora i nova vorera a l'entrada de la ciutat per la carretera de Barcelona

Obres de millora i nova vorera a l'entrada de la ciutat per la carretera de Barcelona

La Junta de Govern ha aprovat adjudicar el contracte de les obres de millora de la vorera de l’antiga travessera de la C-246, l’entrada a Valls per la carretera de Barcelona, a l’empresa Top Proyectos y Contratas per un import de 67.090 euros IVA inclòs. Aquestes obres completaran la millora de la via, després que la Generalitat executés l’any passat la millora del ferm d’aquesta entrada a Valls.

La nova vorera tindrà una longitud de 440 metres, cobrint el tram que va entre la rotonda de l’N-240 fins a la plaça de Sant Francesc, incloent també una nova vorera pel pont de Sant Francesc. D’aquesta manera, es millorarà l’accés a peu a la ciutat per aquesta zona, en especial per als veïns dels barris de la Colla Vella i dels Pisos de Clols. El projecte també inclou plantar 8 plataners nous, que s’afegiran a la cinquantena d’arbres que hi ha en aquesta entrada de Valls, a més de la instal·lació de la xarxa de rec corresponent. Amb les obres, també s’aprofitarà per fer la reserva per a la instal·lació en el futur de nou enllumenat, així com també per a serveis de fibra òptica.

Altres acords Junta de Govern

D'altra banda, la Junta de Govern ha aprovat adjudicar el contracte del servei de redacció del projecte bàsic i executiu de la rehabilitació de l’edifici de Ca Xapes a l’empresa Vectia Ingeniería per un import de 39.930 euros IVA inclòs. El projecte haurà de definir les obres a efectuar per a la recuperació d’aquest històric edifici per permetre el retorn de la Llar del Jubilat a la seva antiga seu.