Els Amics de les Arts inicien gira divendres a Valls

Els Amics de les Arts inicien gira divendres a Valls

> Les entrades són pràcticament exhaurides

Els Amics de les Arts inicien oficialment la seva gira al Centre Cultural de Valls aquest divendres 21 d’abril per oferir el seu quart disc Un Estrany Poder, abans de desembarcara localitats com Barcelona i Girona. És l’única actuació anunciada a les comarques de Tarragona. Les localitats són pràcticament exhaurides.

El Sant Jordi 2017 també tindrà aroma musical a Valls amb el concert d’Els Amics de les Arts, la banda que arrenca la seva gira al Centre Cultural aquest divendres 21 a les 21 h. L’actuació ha despertat gran expectació i el teatre vallenc oferirà un ple absolut, ja que a hores d’ara queden molt poques entrades a la venda. L’equipament ha obert a la venda la grada de l’amfiteatre superior, circumstància que no es donava des de les darreres Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de 2011.

Des de la setmana passada Els Amics de les Arts han realitzat un stage al Teatre Auditori de Llinars del Vallès per posar a punt l’espectacle, pel que fa a la il·luminació, la participació del públic, els monitors, els instruments i els efectes de so.

Els Amics de les Arts no són uns nouvinguts. Onze anys de trajectòria musical, tres d'estudi, i diverses edicions especials, els avalen. Importants premis de la indústria i tres Discs d'Or coronen la seva fructífera carrera, a la qual van saber homenatjar amb el seu meravellós àlbum especial 10 anys publicat l’any 2015 i que ha suposat un punt i apart que obre ara una nova etapa.

Els Amics De Les Arts segueixen apostant amb cada projecte en el qual s'embarquen, fent un salt endavant amb cada disc. Però aquest cop és majúscul. La banda barcelonina compta amb el suport de Sony Music, discogràfica amb la qual han signat recentment, com a part d'aquest pas endavant en la seva carrera. Per una altra banda, han comptat amb Tony Doogan en la producció, enregistrament i mescla del que serà el seu nou treball. Els Amics De Les Artshan confiat en un dels productors clau de la música pop independent a escala internacional de les últimes dècades.

Amb una feina impecable, Tony Doogan ha estat el responsable sonor de grans de la història com Belle&Sebastian, Mogwai, David Byrne, Teenage Fan Club, Snow Patrolo Super Furry Animals. L'escocès ha signat també les millors produccions discogràfiques d'artistes estatals com Russian Red o Supersubmarina.

Canals de venda
Les darreres entrades es venen a través del web ticketea.com les 24 hores, per telèfon a través del 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal, al carrer Jaume Huguet de Valls avui dimecres a la tarda de 18 a 21 h, i divendres al matí de 12 a 13.30 h. La venda telefònica funciona de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 15 h. En cas de quedar alguna localitat disponible, el mateix dissabte del concert la taquilla del Centre Cultural obriria des de les 20 h.