Signatura del conveni entre l'Ajuntament i l'Associació de Restauradors de Valls

Signatura del conveni entre l'Ajuntament i l'Associació de Restauradors de Valls

> El conveni regula la concessió d'una subvenció econòmica per a la realització de diverses activitats durant aquest any 2017

Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, i Joan Mira, president de l'Associació de Restauradors de Valls, han signat, avui dimarts 16 de maig el conveni que regula la concessió d'una subvenció econòmica per a la realització de diverses activitats durant aquest any 2017.

En concret, el conveni contempla una subvenció de 3.000 euros que servirà a l'Associació de Restauradors de Valls per organitzar i realitzar activitats de caire gastronòmic a la ciutat durant el 2017. Específicament, els esdeveniments programats en col·laboració amb els restauradors vallencs són la Mostra de la cuina del calçot, el Music Valls Va de Vins, Kissa i la Jornada Gastronòmica del Calçot.

Amb aquesta subvenció, que ha incrementat en 2.500 euros la concedida l'any passat, l'Ajuntament pretén oferir suport a l'Associació de Restauradors de Valls pel que fa a l'organització d'aquests esdeveniments gastronòmics que potencien la imatge de la ciutat de Valls.

 

Premsa Ajuntament de Valls
16 de maig de 2017

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat