L'Ajuntament de Valls participa per primer cop al Saló del Turisme "Aratur" a Saragossa

L'Ajuntament de Valls participa per primer cop al Saló del Turisme "Aratur" a Saragossa

L'Ajuntament de Valls participa per primer cop al Saló del Turisme "Aratur" a Saragossa

> Unes 10.000 persones visiten l'estand vallenc durant tot el cap de setmana

> La regidoria de Comerç i Turisme ha sortejat una estada de cap de setmana a Valls, calçotades familiars, vins de la DO Tarragona i visites guiades

La regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls ha participat per primer cop a la 12a edició del saló de Turisme d'Aragó a Saragossa. La fira que va tenir lloc els dies 12, 13 i 14 de maig, va registrar una entrada de més de 20.000 persones, la meitat de les quals van visitar l'estand de turisme de Valls. La participació vallenca a la fira aragonesa, afirma Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, «forma part de l'estratègia de promoció de la ciutat per fidelitzar visitants de territoris de proximitat, com és el cas del públic aragonès, navarrès i basc».

L'estand de Turisme de Valls va superar totes les expectatives i va exhaurir tots els materials i fulletons. Els responsables de l'Oficina de Turisme calculen que es van repartir més de 3.000 mapes de la ciutat i fulletons sobre rutes turístiques, patrimoni o cultura i llibrets sobre la calçotada i els castells. La majoria dels visitants de l'estand es van interessar per la calçotada i també en recollir informació sobre la ciutat que, malgrat estar a prop dels seus destins de vacances estivals a la Costa Daurada, admeten que coneixen poc.

Sorteigs i premis

L'estand també ha organitzat sortejos amb la col·laboració de diferents establiments de Valls i de la comarca de l'Alt Camp. Més de 200 persones han dipositat butlletes per optar a un dels premis. Turisme de Valls va lliurar un total de 8 premis per fomentar l'estada a la ciutat. El premi més cobejat va ser una escapada de cap de setmana a l'Hotel Class Valls. Els altres premis van consistir en dues calçotades familiars, gentilesa del restaurant Masia del Pla, dos lots de vins de la DO Tarragona i tres visites guiades gratuïtes.

La 12a edició del Saló Aragonès del Turisme ARATUR 2017 ha aconseguit seduir un total de 20.300 visitants. Durant tres dies, el Palau de Congressos de Saragossa va ser l'escenari on el públic ha pogut visitar els estands i participar en activitats, conèixer les diferents destinacions turístiques i ha pogut entrar en contacte les millors platges de la Mediterrània. Els organitzadors de la Fira de Saragossa consideren que el saló s'ha consolidat com a escenari per al turisme d'Aragó i de la resta de l'Estat i, cada cop més, internacional. Un dels punts més rellevants d'aquesta edició s'ha situat a l'escenari, on la gastronomia i el showcooking s'han unit a la màgia, el ball, la música o el teatre al Palau de Congressos de Saragossa.

18 de maig de 2017