Valls celebrarà la setena edició del Mercat del RECanvi

Valls celebrarà la setena edició del Mercat del RECanvi

Valls celebrarà el proper dissabte 17 de juny la setena edició del mercat del RECanvi. La jornada, promoguda per la regidoria de Territori i Medi Ambient, transcorrerà al Pati de 10 a 14 hores. El mercat permetrà a tots els ciutadans intercanviar i donar objectes que ja no vulguin per altres coses que puguin necessitar. Per assistir a la jornada es demana una inscripció que es pot fer per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 977 636 007.

El mercat permetrà bescanviar objectes, llibres, jocs i joguines, música, petits electrodomèstics, roba, complements, eines, objectes de la llar, i tots aquells objectes en bon estat que ja no s’utilitzin i que algú altre pugui aprofitar. També es podran intercanviar serveis que es puguin oferir als altres en base al temps propi (classes de català, de guitarra, o d’informàtica, conversa en anglès, de cuina, acompanyar gent gran, cura de mascotes, etc).

El mercat del RECanvi és un espai físic de trobada per fomentar l'intercanvi i la donació d'objectes entre persones, per tal d'afavorir la reutilització de recursos i difondre el missatge de la prevenció de residus.

Tots els assistents disposaran de taules per a poder exposar els seus objectes i serveis. El mercat del RECanvi també disposarà d'un espai d'informació de diferents temàtiques ambientals, especialment del web del recanvi: www.re-canvi-valls.cat, es tracta d'un espai virtual on es poden sol·licitar, donar o bé intercanviar objectes i serveis.

Al final de l'acte es sortejaran diversos lots de productes agroecològics, frescos i directes de pagès procedents de «I un rave» ( www.iunrave.com).

   7 de juny de 2017