Valls Jove estrena canal de WhatsApp

Valls Jove estrena canal de WhatsApp

> Nova eina 2.0 per a la difusió de les activitats i propostes juvenils que s’organitzen a la ciutat i, per a facilitar el contacte directe amb el Servei de Joventut

Aquesta setmana Valls Jove posa en funcionament una nova eina de difusió i contacte pels joves. Es tracta d'un número de telèfon des del qual els vallencs i vallenques més joves podran dirigir-se directament al Servei de Joventut de l'Ajuntament o rebre informació. El telèfon funcionarà a través de la plataforma de missatgeria instantània WhatsApp, que permetrà millorar la difusió de les activitats juvenils a la ciutat i resoldre els dubtes o propostes que ens puguin fer arribar.

La posada en marxa d'aquest nou servei se suma als canals 2.0 ja existents de Valls Jove -Facebook, Twitter i Instagram- eines que han permès reforçar la comunicació directa amb els joves mitjançant els canals i xarxes que utilitzen més habitualment i des d'on poden exposar els seus dubtes i fer arribar propostes o suggeriments. Aquesta nova acció del servei és fruit de la necessitat detectada arrel de l'enquesta jove realitzada a més de 500 joves de la ciutat i que està servint de base per a la redacció del nou Pla de Joventut (2017-2020). D'aquesta manera es pretén reforçar i millorar la comunicació amb i per als joves.

Per poder fer ús d'aquest nou servei caldrà enregistrar el telèfon 630 476 151 als contactes del dispositiu mòbil i enviar-hi un missatge demanant rebre informació. Es garanteix en tot moment l'anonimat del telèfon, ja que es tracta d'una llista de distribució.

 

10 de juliol de 2017