Valls Jove estrena canal de WhatsApp

Valls Jove estrena canal de WhatsApp

> Nova eina 2.0 per a la difusió de les activitats i propostes juvenils que s’organitzen a la ciutat i, per a facilitar el contacte directe amb el Servei de Joventut

Aquesta setmana Valls Jove posa en funcionament una nova eina de difusió i contacte pels joves. Es tracta d'un número de telèfon des del qual els vallencs i vallenques més joves podran dirigir-se directament al Servei de Joventut de l'Ajuntament o rebre informació. El telèfon funcionarà a través de la plataforma de missatgeria instantània WhatsApp, que permetrà millorar la difusió de les activitats juvenils a la ciutat i resoldre els dubtes o propostes que ens puguin fer arribar.

La posada en marxa d'aquest nou servei se suma als canals 2.0 ja existents de Valls Jove -Facebook, Twitter i Instagram- eines que han permès reforçar la comunicació directa amb els joves mitjançant els canals i xarxes que utilitzen més habitualment i des d'on poden exposar els seus dubtes i fer arribar propostes o suggeriments. Aquesta nova acció del servei és fruit de la necessitat detectada arrel de l'enquesta jove realitzada a més de 500 joves de la ciutat i que està servint de base per a la redacció del nou Pla de Joventut (2017-2020). D'aquesta manera es pretén reforçar i millorar la comunicació amb i per als joves.

Per poder fer ús d'aquest nou servei caldrà enregistrar el telèfon 630 476 151 als contactes del dispositiu mòbil i enviar-hi un missatge demanant rebre informació. Es garanteix en tot moment l'anonimat del telèfon, ja que es tracta d'una llista de distribució.

 

10 de juliol de 2017

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat