L'Ajuntament de Valls activa un telèfon directe per al polígon industrial

L'Ajuntament de Valls activa un telèfon directe per al polígon industrial

> Es tracta del 977 636 023 que estarà en servei permanent per comunicar qualsevol incidència o desperfecte que es produeixi a la via pública

L’Ajuntament de Valls activa aquesta setmana el telèfon 977 636 023, un telèfon de contacte directe que estarà en servei les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana per poder comunicar qualsevol incidència o desperfecte a la via pública del polígon industrial. Els serveis municipals de via pública o de Policia Local atendran qualsevol situació que es pugui generar als carrers del polígon, amb l’objectiu de reforçar així els canals de comunicació.

Aquesta és una de les mesures que s’han activat per evitar accions incíviques i, a la vegada, per poder actuar amb rapidesa davant qualsevol dany que es pugui produir als carrers de la zona industrial. Entre les mesures acordades entre l’Ajuntament, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria i l’Associació d’Empresaris del polígon, també s’ha reforçat la seguretat per part de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Pel que fa a millora de carrers i serveis, el polígon compta amb una brigada especial de manteniment i també s’ha previst inversions continuades d’asfaltat i es treballarà en la modernització i millora de l’enllumenat i senyalització. També s’intensificaran els requeriments urbanístics per al manteniment i tancament de solars buits, així com el control ambiental d’abocaments a la via pública o a les xarxes de clavegueram.

 

13 de juliol de 2017