L'Ajuntament ha destinat més de 60.000 euros a la reforma dels espais del Kursaal

L'Ajuntament ha destinat més de 60.000 euros a la reforma dels espais del Kursaal

L'Ajuntament ha destinat més de 60.000 euros a la reforma dels espais del Kursaal

> Les millores executades i les que s’estan realitzant han permès la millora de diferents àrees de l’equipament, entre elles la sala de ball, la zona de pistes o el bar, així com la renovació de lavabos i vestidors, l’entrada al recinte, l’exterior o la coberta

L’Ajuntament de Valls ha destinat 61.939 euros a diferents actuacions de millora a l’exterior i interior de l’equipament municipal del Kursaal. Avui dijous, la regidora de Via Pública, Dolors Farré, ha visitat l’espai, on ja s’ha executat bona part del programa de modernització i millora de les instal·lacions previst per als anys 2016 i 2017.

A hores d’ara, s’estan realitzant treballs a l’exterior d’aquest equipament i s’ha previst que, en els propers mesos, s’executin millores de les zones enjardinades, la instal·lació d’una nova il·luminació ornamental de les arcades o també la pavimentació de l’entrada des de la carretera de Barcelona. Les actuacions que s’han executat han suposat un important canvi del Kursaal, un equipament que utilitzen un gran nombre d’entitats vallenques per als seus actes i que, a més dels tradicionals balls dels diumenges a la tarda, acull certàmens com l’Espai de l’Estudiant, l’Exposició Internacional Canina o el Concurs d’Aus el Francolí.

Les obres executades abracen des d’espais, serveis i sales de l’interior de l’equipament, així com la modernització d’instal·lacions i la impermeabilització de la coberta plana del Kursaal. Algunes d’aquestes actuacions es van iniciar el 2016, entre elles la renovació dels cortinatges interiors, en especial la gran cortina que separa les diferents sales.

Les millores han continuat enguany i així, per exemple, a l’interior s’ha remodelat el guarda-roba, s’han comprat cadires o s’ha polit i abrillantat el terra, en unes actuacions que han permès millorar la pràctica del ball per a tots els aficionats que es reuneixen als balls del diumenge a la tarda al Kursaal. També s’han renovat els tres lavabos o el bar, així com tota l’entrada al recinte en unes actuacions que, junt amb els treballs de jardineria i obres a l’exterior que hi ha previstes acabaran de millorar la imatge i funcionalitat de l’equipament. A la vegada, s’ha millorat també sòcols i paviment de la zona de pistes.

20 de juliol de 2017