Modificació del cartipàs de l'Ajuntament

Modificació del cartipàs de l'Ajuntament

Modificació del cartipàs de l'Ajuntament

L’Ajuntament de Valls ha modificat el cartipàs municipal, després del nomenament del regidor Martí Barberà com a director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa del departament d’Ensenyament de la Generalitat. Les modificacions en el cartipàs de l’Ajuntament s'han debatut en el ple municipal extraordinari que s'ha celebrat aquest dimecres dia 2 d’agost.

La regidoria de Territori i Medi Ambient passa a denominar-se regidoria de Territori i Medi Natural que continua amb Martí Barberà de responsable de les competències de planejament i medi natural. En canvi, les competències de gestió de les xarxes de serveis públics i dels serveis ambientals que eren competència de Territori, s’incorporen amb la modificació de cartipàs a Via Pública -de la que n’és responsable Dolors Farré-, una regidoria que ara passarà a denominar-se de Via Pública i Serveis

Barberà continuarà sent regidor d’Ensenyament, Salut i Dependència. Amb tot, les competències relacionades amb la gestió de la Biblioteca Carles Cardó que estaven integrades a la regidoria d’Ensenyament, passen a la regidoria de Cultura de la que n’és responsable Marc Ayala i que ja té les competències en matèria de cultura, festes, gestió del patrimoni cultural i els organismes autònoms Xarxa de Cultura i Museu de Valls. La quarta tinença d’alcaldia que requeia en Martí Barberà l’assumirà el regidor Joan Carles Solé. El ple també ha donat compte del nomenament d'Ayala com a portaveu del grup municipal de CiU.

Com a conseqüència dels canvis, el ple extraordinari ha aprovat també la modificació del règim de dedicacions. Martí Barberà renuncia a la seva dedicació exclusiva a l’Ajuntament i Marc Ayala que, fins ara comptava amb una dedicació parcial, passa a dedicació completa.