Comerç de Valls enceta el setembre amb la Fira Fora Estoc i la campanya de Tornada a l'Escola

Comerç de Valls enceta el setembre amb la Fira Fora Estoc i la campanya de Tornada a l'Escola

Comerç de Valls enceta el setembre amb la Fira Fora Estoc i la campanya de Tornada a l'Escola

>> Per la fira Fora Estoc d’estiu, cada establiment posarà una parada al carrer davant del seu establiment

>> Comerç de Valls afegeix la campanya de La Tornada a l’Escola al seu calendari promocional, sortejant 20 vals de compra per valor de 30 € cada un.

Comerç de Valls encara el final de l’estiu amb dues campanyes durant el mes de setembre: “Fora Estoc” i “Torna a l’escola amb Comerç de Valls”.

L’1 i el 2 de setembre, el comerç vallenc sortirà al carrer, en l’horari de cada establiment, per oferir l’última “ganga” per acabar l’estiu, en una nova edició de la fira de Fora Estoc. Les taules i penja-robes, que es trobaran davant de cada establiment, s’ompliran d’articles en oferta, preus baixos i descomptes per buidar els magatzems i deixar espai pels articles de la nova temporada.

Seguint els hàbits de consum del mes de setembre on les compres es centren en la tornada a l’escola, a la feina, el retorn a la rutina i el fresquet que comença a aparèixer, Comerç de Valls afegeix la campanya “Tornada a l’Escola” al seu calendari promocional.

La campanya, que es realitzarà del 4 al 16 de setembre, pretén cobrir les necessitats de la ciutadania en aquestes dates i incentivar que el consum es realitzi a Valls, donant a conèixer la diversitat d’establiments, articles i serveis que es poden adquirir a la nostra ciutat: material de papereria, moda i complements infantils, juvenils, home i dona, perruqueria i serveis de bellesa, informàtica i fotografia, electrodomèstics, articles esportius, decoració i articles per la llar, jardineria i floristeria, serveis mèdics i òptics, articles per mascotes i alimentació.

Entre totes les compres realitzades durant la promoció, es realitzarà un sorteig de 20 vals de compra valorats en 30 € cada un, a bescanviar entre les botigues adherides a la campanya.

Per participar-hi només cal omplir la butlleta que es lliurarà amb cada compra (no hi ha import mínim) amb el nom i el telèfon. Quantes més compres, més possibilitats de guanyar-ne un!

El sorteig es realitzarà el 20 de setembre i ens posarem en contacte amb totes les persones guanyadores per venir a buscar el seu premi el divendres 22 de setembre.