Valls viurà la festa popular de la bicicleta el proper 24 de setembre

Valls viurà la festa popular de la bicicleta el proper 24 de setembre

Valls viurà la festa popular de la bicicleta el proper 24 de setembre

Valls viurà el proper diumenge 24 de setembre la 28a Festa de la Bicicleta. La festa, és un dels esdeveniments esportius de caràcter popular i familiar més multitudinaris i que, en les últimes edicions, ha comptat amb més de 800 corredors. La festa, en que les bicicletes prenen els carrers de la ciutat a partir de les 11 del matí, s'iniciarà i finalitzarà al Pati.

La Festa, organitzada pel Patronat d'Esports i el Consell Esportiu de l'Alt Camp, compta amb la implicació de les escoles de la ciutat i de les associacions ciclistes. Esport Ciclista Valls, SCCB Valls, Club Ciclista Xavi Tondo i BTT Valls i Alt Camp participen activament en la organització d'aquesta bicicletada. Per altra banda, Top Cycling, Ciclesport Marcos, Joy Rider, Hotel Class i Sorea en són els patrocinadors.

L'edició d'enguany tindrà dos recorreguts, un de curt i un altre de llarg. Per una banda, el circuit curt que va destinat a tots aquells ciclistes que s’inicien, van amb 4 rodes, han d’anar acompanyats a peu per un familiar o simplement no tenen suficient experiència per fer el recorregut llarg. Des del Pati seguiran per la Font de la Manxa, carretera de Montblanc, carrer Abat Llort, pont de la Fraternal, Prado, Barri de les Comarques, on hi haurà un punt d'avituallament, Pont del Cabré, carrer Candela, muralla de Sant Antoni i El Pati.

Per altra banda, el circuit més llarg, i com a novetat, es realitzarà en un recorregut mixt, no 100% urbà com en les anteriors edicions. Una part tindrà lloc pels carrers de la ciutat i l’altra conduirà als participants fins a la Plana d’en Berga per tornar a Valls per fer el reagrupament. Concretament, el grup sortirà des d'El Pati i seguirà per la Font de la Manxa, la carretera de Montblanc, carrer Mossèn Martí, Roger de Flor, Ametllers, N240 fins a la rotonda de la Plana d’en Berga, urbanització Plana d’en Berga, camí del Bosc, Barri de les Comarques, on hi haurà un punt d'avituallament, Pont del Cabré, carrer Candela, muralla de Sant Antoni i El Pati.

La Festa de la Bicicleta, una de les activitats més participatives de les que organitza el Patronat, compta amb voluntaris que vetllen per la seguretat de tots els participants, té un ampli ressò popular, començant per la implicació, a més dels clubs ciclistes de Valls, de les diferents escoles i instituts de la ciutat.

Els interessats es poden apuntar el mateix dia de la cursa a la zona de sortida, on tots els participants recolliran la seva matrícula per penjar-la a la bici.

Descarregar cartell

Descarregar recorregut del circuit curt
Descarregar recorregut del circuit llarg

  14 de setembre de 2017