S'encara la fase final del projecte de renovació integral de la senyalització urbana

S'encara la fase final del projecte de renovació integral de la senyalització urbana

> Aquests dies s’estan acabant d’instal·lar les pantalles led i els tòtems digitals informatius

La renovació de la senyalització urbana arriba a la seva recta final. Aquests dies s’està procedint a instal·lar les últimes senyals i s’està acabant de retirar els indicadors de l’antiga senyalització. A més, s’ha col·locat ja la pantalla led de grans dimensions a l’entrada a Valls per la carretera del Pla i en els propers dies està previst que s’instal·li una segona a l’accés a la ciutat per la zona de l’Estació d’Autobusos.

També s’ha col·locat el tòtem informatiu del Pati que, junt amb el del Portal Nou, completa les pantalles digitals interactives amb informació turística, comercial, de restauració i mobilitat sobre la ciutat. S’espera que al llarg de la setmana vinent es completi el nou Pla de Senyalització Urbana que ha impulsat la regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Valls. En total, s’hauran instal·lat més de 600 nous elements d’orientació al llarg de tota la ciutat, amb una inversió de 129.000 euros més IVA.

  11 d'octubre de 2017

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat