Comença l'Escola de l'Espectador amb una conversa vermut amb l'actor vallenc Ricard Farré

Comença l'Escola de l'Espectador amb una conversa vermut amb l'actor vallenc Ricard Farré

> La trobada, conduïda pel periodista Jordi Cartanyà, tindrà lloc dissabte 14 a les 12.30h a la nova Vermuteria del Magatzem del Vermut, al carrer Forn Nou de Valls

El periodista de la Cadena SER i presentador de televisió del programa cultural Auditori de TAC12, Jordi Cartanyà, dialogarà d’una forma distesa aquest dissabte a les 12.30h amb l’actor vallenc Ricard Farré. A la conversa parlaran de la seva trajectòria, dels seus inicis a la ciutat de Valls i de tot allò que envolta l’ofici d’actor, tot gaudint d’un vermut Montseta, el vermut de Valls.

Aquesta és la primera de les nou activitats programades dins l’Escola de l’Espectador aquest segon semestre del 2018, una iniciativa que s’integra dins la programació de la temporada de Teatres de Valls. L’Escola té com a objectiu dotar al públic d’una oferta complementària a les obres que es representen, i alhora vol facilitar als espectadors i espectadores les eines conceptuals per a descobrir els perquès i el com d’una obra de teatre, d'un espectacle de dansa o d’una exposició al voltant del món de les arts escèniques.

En aquesta ocasió, la conversa amb Ricard Farré es fa amb motiu de la representació el proper dissabte 28 d’octubre al Teatre Principal de la comèdia ‘Les dones sàvies’, on Farré comparteix l’obra amb Ricard Cambray.

Detall de la programació completa de l’Escola de l’espectador

Visita comentada a la Biennal de Valls, Premi Guasch-Coranty
Dissabte 28 d'octubre a les 12h.
Museu de Valls

Després de la representació del muntatge teatral ‘Art’, podrem aprofundir una mica més sobre què és art i què no ho és? per què? qui ho decideix?. Ho farem a través d’un visita comentada i reflexions al voltant de l'art contemporani a l'exposició de la Biennal de Valls, Premi Guasch-Coranty.

Col·loqui postfunció amb la companyia de La treva
Dissabte, 4 de novembre després de la funció
Cafè del Centre Cultural
Un cop acabada la representació, apropem els artistes al públic amb una trobada amb els actor i actrius que acabem de veure sobre l’escenari.
Modera: Jaume Descarrega, president del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, delegació de Tarragona.

Master class de dansa emocional amb Neus Expósito
Dissabte, 25 de novembre. De 10 a 12h.
Teatre Principal

La ballarina Neus Expósito oferirà una master class de dansa emocional per un màxim de 20 persones. Aquesta classe magistral tindrà lloc poques hores abans de l’estrena al Principal de l’espectacle ‘Agaphe’, dansa i música en directe. Inscripció prèvia gratuïta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Cia. Micro Troupe: Taller de construcció de titelles per a nens i nenes
Divendres, 10 de novembre després de la funció. 17.15h.
Cafè del Teatre Principal

Nenes i nens podran gaudir de l’experiència de construir el seu propi personatge. Per accedir al taller cadascun haurà de portar un quilo d’aliment destinat al menjador social La Taulada.

El racó dels petits inquiets
Cada tarda d’espectacle familiar
Vestíbul del Teatre Principal

Mitja hora abans que comenci l’espectacle, llegeix contes i deixa’t endur per la imaginació, en una nova proposta que hem creat per als més petits de la casa.

Exposició ‘Fem una passejada’ amb Kaos Teatro
Del 7 de novembre al 6 de gener
Vestíbul del Teatre Principal

Després de tota una vida dedicada a la construcció de titelles, la companyia andalusa Kaos Teatro presenta al vestíbul del Teatre Principal l’exposició ‘Damos un paseo’, on mostra les diferents tècniques utilitzades en el seu treball habitual com són la manipulació directe sobre taula, el guant, els muppets, les titelles de tija, la tècnica bunraku adaptada o les perruques i màscares que han fet servir en els diferents muntatges de la seva trajectòria.

  11 d'octubre de 2017