Comença la recollida de material pel Parc de Nadal de Valls

Comença la recollida de material pel Parc de Nadal de Valls

Comença la recollida de material pel Parc de Nadal de Valls

Aquesta setmana s'ha iniciat la recollida de material reutilitzable per les activitats del Parc de Nadal de Valls. El seu tret distintiu és l'ús de material reutilitzable en totes les activitats. Un cop les entitats vallenques han definit ja les seves propostes per a enguany, totes seguint l'eix temàtic dels jocs tradicionals, s'ha iniciat la recollida dels materials que s'utilitzaran.

La recollida tindrà lloc fins al 15 de desembre als següents centres educatius: escola Baltasar Segú, escola La Candela, escola Enxaneta, escola Eugeni d'Ors, col·legi Claret, col·legi Cor de Maria i col·legi Lledó. Al vestíbul d'aquests centres s'hi ha instal·lat un punt de recollida en el qual les famílies poden dipositar-hi els materials que es recullen: caixes de cartró de cereals i de cartró ondulat, ampolles de plàstic d'aigua o de refresc, tubs de cartró del paper de cuina, llaunes de refresc, bosses de nanses, diaris vells, càpsules de cafè, taps de plàstic de bric o d'ampolles de refresc, CD's o taps de suro.

La recollida s'ampliarà, a partir del proper dilluns 27 novembre i fins al 15 de desembre, als vestíbuls dels edificis de Ca Creus i de l'Ajuntament, i culminarà el cap de setmana del 16 i 17 de desembre, durant el Mercat de Nadal. Així mateix, els dies d'obertura del Parc de Nadal els participants també podran portar-hi materials. La reutilització de materials, a més de ser un tret característic del Parc de Nadal vallenc, és una aposta decidida per la sostenibilitat, que es concreta en la reutilització de residus i en el fet de donar valor a materials quotidians que llencem habitualment, i que es poden utilitzar per jugar o construir un joc tradicional.

21 de novembre de 2017