Alumnes de Vallsgenera clouen vuit cursos de formació

Alumnes de Vallsgenera clouen vuit cursos de formació

Alumnes de Vallsgenera clouen vuit cursos de formació

Aquest divendres dia 1 de desembre ha tingut lloc l'acte de cloenda de vuit cursos de formació de Vallsgenera realitzats per 143 alumnes des del desembre del 2016 fins a l'octubre d'aquest any. Aquests cursos van adreçats a joves i adults amb edat laboral i tenen l'objectiu de promoure i garantir la inserció laboral mitjançant la millora del seu currículum vitae. La realització d'aquests implica una millora en la qualificació professional i millors garanties d'accedir a un lloc de treball. Els cursos han constat d'una formació teòrica i pràctica a l'aula o tallers de Vallsgenera. Després els alumnes han realitzat unes pràctiques no laborals a diferents empreses per acabar de formar-se en l'ofici o professió.

Els cursos que s'han realitzat estan dedicats a diferents temàtiques. Per una banda, s'han executat cursos sobre qüestions de magatzem, el d'activitats d'auxiliars de magatzem (s'han realitzat tres cursos amb un total de 44 alumnes) i el d'organització de magatzem (14 alumnes). Pel que fa al camp administratiu, ha tingut lloc el curs d'auxiliar de serveis administratius (15 alumnes) i el de gestió administrativa (25 alumnes). En referència als idiomes s'han desenvolupat dos cursos, el d'anglès (15 alumnes) i el d'alemany (15 alumnes). Finalment, també ha tingut lloc el curs d'activitats auxiliars de comerç (15 alumnes).

A l'acte, que ha tingut lloc a les 12 hores a la sala d'actes de Vallsgenera, ha assistit el regidor d'empresa i ocupació i director de Vallsgenera, Joan Carles Solé, i el responsable del Servei Territorial d'Ocupació a Tarragona, Manolo Garcia.

1 de desembre de 2017