El Centre Cívic obre el període d'inscripció per a les activitats de la programació d'hivern

El Centre Cívic obre el període d'inscripció per a les activitats de la programació d'hivern

> El nou programa del Centre Cívic proposa un total de 37 activitats

> El període d'inscripcions s'obrirà el proper dilluns 8 de gener a l'Espai Ca Creus i restarà obert fins a esgotar places

> El Centre Cívic clou el 2017 amb més de 4.500 usuaris/es

El Centre Cívic obrirà el proper dilluns 8 de gener les inscripcions al públic per apuntar-se a les diferents activitats que ha programat pel proper trimestre. En total, la nova programació del Centre Cívic compta amb 37 activitats, cursos i tallers adreçats a diferents públics, des d'infants fins a gent gran. Les inscripcions es podran realitzar a l'Espai Ca Creus (C/ Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i de dimarts a dijous, de 5 a 7 de la tarda.

Per altra banda, el Centre Cívic consolida l'èxit de públic i d'assistència al llarg de l'any 2017, en les diferents propostes realitzades ja que més de 4.500 usuaris han participat en alguna de les activitats programades al llarg de l'any.

El nou programa d'activitats del Centre Cívic s'iniciarà la tercera setmana de gener (a partir del dia 15). La programació inclou, com ja és habitual, cursos trimestrals, però també tallers monogràfics de poques hores de duració, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils, de caràcter gratuït.

La programació del Centre Cívic es podrà consultar des de la pàgina web corporativa de l'Ajuntament de Valls, des de la qual la ciutadania podrà accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d'aquest trimestre (valls.cat/serveis/serveis-a-les-persones/centre-civic). La ciutadania que ho desitgi trobarà els programes en paper de manera gratuïta en diferents espais municipals: edifici de Ca Creus (Centre Cívic), Ajuntament (OAC), Oficina d'Informació i Turisme, VallsGenera i centre esportiu El Fornàs.

La programació del Centre Cívic manté activitats gratuïtes, descomptes i preus reduïts per a col·lectius
La programació del Centre Cívic manté un nombre important d'activitats gratuïtes. En aquest sentit, les activitats també ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica, potenciant així, l'element de cohesió, de dinamització i d'acció cívica d'aquest espai a la ciutat. Per altra banda, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts, facilitant així l'accés a les activitats a tota la població de la ciutat. Al llarg del 2017, un 21% dels usuaris/es s'han vist beneficiats per alguna modalitat de reducció de tarifa, (un 6% més que l'any 2016).

5a edició de la Rua Infantil de Carnaval de Valls
Entre les activitats de la programació d'hivern destaca la 5a edició de la Rua infantil de carnaval que tindrà lloc el divendres 9 de febrer a les 17:30 hores. El punt de sortida serà a la plaça del Titit, amb la rebuda del rei Carnestoltes i la seva comitiva (en col·laboració amb el Grup de Teatre Principal), i finalització al Pati. L'activitat, amenitzada per la companyia de xaranga Tocabemolls, comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls i la Xarxa de Cultura a través del concurs de disfresses per a nens i nenes (fins a 14 anys). Enguany com a novetat també es podran presentar al concurs grups de “comparses”.

Un cicle d'activitats sobre reciclatge, un curs de teatre i un programa de l'escola de pares, entre les novetats d'aquest trimestre
Una de les noves propostes que ofereix el Centre Cívic aquest trimestre és un curs de teatre obert a tots els públics, a càrrec de diferents professionals del món del teatre. Es tracta d'un curs per introduir als participants en diferents disciplines escèniques com la música, el cant, la dansa i la interpretació.
Per altra banda, Valls en Transició i l'Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca, ofereix un nou cicle d'activitats sobre les cinc “R” (rebutjar, reutilitzar, reduir, reparar i reciclar), que inclou una jornada festiva de cloenda (tallers, concerts, cinefòrum i menjar popular) el dia 17 de març a la plaça del Blat.
Finalment, una altra de les novetats del següent trimestre és un cicle de tallers (gaudim educant) dins de l'Escola de pares, relacionats amb la disciplina positiva i que pretén dotar als pares o educadors de múltiples eines per educar sense càstigs ni premis, per transmetre als seus fills/es les habilitats necessàries per créixer amb autoestima.

La programació d'hivern ha comptat entre d'altres, amb la col·laboració i participació del Patronat Municipal d'Esports, Vallsgenera, Punt Òmnia, la Biblioteca Carles Cardó, Xarxa de Cultura, Comerç de Valls, Valls en Transició, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca, Grup del Teatre Principal, CoopCamp, la URV, Kids'n'us i el Consell Comarcal de l'Alt Camp.

Descarregar programa

3 de gener de 2018