L'Ajuntament lliura les subvencions a les entitats del tercer sector

L'Ajuntament lliura les subvencions a les entitats del tercer sector

L'Ajuntament lliura les subvencions a les entitats del tercer sector

> En són beneficiàries les associacions Gitana, per la Fibromiàlgia i Porta Oberta i la Fundació Ginac

L'Ajuntament de Valls ha lliurat les subvencions a les entitats del tercer sector aquest dimecres 17 de gener. A l'acte ha assistit el regidor de Benestar Social, Jordi Cartanyà, així com els representants de les entitats que han rebut les subvencions que sumen en total 4.666 euros. Aquestes subvencions tenen per objecte col·laborar econòmicament amb les associacions i entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de contribuir amb el finançament de les seves despeses de manteniment i fomentar la realització d’activitats de cohesió social.

Les entitats dotades de subvenció són: la Xarxa per la Fibromiàlgia i la SFC de Valls i Alt Camp amb 822 euros per les activitats desenvolupades el 2017; l' Associació Porta Oberta amb 2.000 euros pel projecte formatiu adreçat a familiars amb persones amb problemes de salut mental; la Fundació Privada Ginac amb 1.593 euros pel programa rols socials valorats en la comunitat de Valls; i, finalment, l' Associació Gitana Social i Cultural de Valls amb 250 euros pel taller de bijuteria i manualitats.

Informació sobre les entitats

· La Xarxa per la Fibromiàlgia i la SFC de Valls i Alt Camp neix amb l'objectiu de  col·laborar, des de la societat civil, en la millora de la qualitat de vida dels malalts afectats per aquestes malalties i les seves famílies de Valls i comarca, acostant els seus serveis a l'entorn més proper del malalt.  

· L'Associació Porta Oberta és una associació creada al 2005 que treballa per acollir, orientar i donar suport a les famílies i les persones que tenen algun problema de salut mental.

· La Fundació Privada Ginac és una entitat d'iniciativa social sense ànim de lucre que neix amb la voluntat de millorar l'autonomia personal i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o trastorn mental mitjançant la participació activa de cada persona, oferint-los els suports que cadascú necessita, perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans, i la seva plena integració social i laboral.

· L'Associació Gitana Social i Cultural de Valls va néixer el 2016 amb la voluntat de promoure la integració i la cohesió del col·lectiu gitano a la ciutat de Valls.

VALLS · 19 DE GENER DE 2018