Nova edició del concurs de disfresses del Carnaval Infantil

Nova edició del concurs de disfresses del Carnaval Infantil

> El Centre Cívic organitza una nova edició del concurs amb premis a l’originalitat, l’artesania dels vestuaris i, com a novetat, un premi grupal per a comparses

> La rua tindrà lloc el divendres 9 de febrer amb sortida a la plaça del Torrent del Titit a les 17.30h

El Centre Cívic de Valls organitza una nova edició del concurs de disfresses del Carnaval Infantil de la ciutat, que tindrà lloc el proper divendres 9 de febrer a partir de les 17.30h a la plaça del torrent del Titit i que finalitzarà a la plaça del Pati, amb la desfilada de tots els participants.

Els nens i nenes (fins a 14 anys) que vulguin participar del concurs de disfresses hauran de fer la inscripció al Centre Cívic de Valls fins al dia 7 de febrer a les 13h. El full d'inscripcions i les bases del concurs poden consultar-se i descarregar-se a la pàgina web municipal a la secció de Centre Cívic. Només podran participar les disfresses de creació pròpia (queden descartades les disfresses adquirides o comprades en establiments).

En el certamen d'enguany s'han establert dues categories individuals amb premis a la disfressa més original i a la més divertida i, una nova categoria grupal per comparses. La categoria grupal podrà estar formada per un mínim de dues persones i un màxim de 30. Per a la difusió del concurs, s'han editat 2.500 fulletons que s'ha distribuït entre l'alumnat de les escoles de la ciutat.

La Rua comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls i la Xarxa de Cultura a través dels premis del concurs de disfresses per a nens i nenes i, l'Associació de Veïns del Barri Antic, com a membres del jurat.

Les inscripcions es podran realitzar fins el 7 de febrer al Centre Cívic a l’Espai Ca Creus (C/Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i de dimarts a dijous, de 17 a 19 de la tarda. També es poden enviar a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

>> Consultar bases

VALLS · 19 DE GENER DE 2018