El Campionat de Catalunya per Edats de Tennis Taula i el Torneig Internacional Catalunya a Valls

El Campionat de Catalunya per Edats de Tennis Taula i el Torneig Internacional Catalunya a Valls

El Campionat de Catalunya per Edats de Tennis Taula i el Torneig Internacional Catalunya a Valls

> En total seran prop de 400 els participants en aquests esdeveniments esportius

La ciutat de Valls acollirà per tercera vegada els Campionats de Catalunya d'Edats de Tennis de Taula on està previst que participin prop de 400 esportistes de 117 equips d'arreu de Catalunya. Els campionats es celebraran entre el dissabte 24 de març i el dijous dia 29. La presentació d'aquest esdeveniment esportiu l'ha fet avui, al pavelló Joana Ballart, Eduard Gonzàlez, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Valls, Joan Plana, representant territorial de l'Esport, Joan Arnau, president de la Federació Catalana de Tennis Taula, Joan Carles Virgili, vicepresident de la Federació Catalana de Tennis Taula i president del Club Ganxets de Reus, Manel Odina, president del Consell Esportiu de l'Alt Camp i Emili Guiralt, representant de l'empresa patrocinadora Sorea.

Així doncs, és el segon cop que la Federació unifica tots els campionats en una sola seu. Les categories que es disputaran als campionats seran les següents: benjamí, aleví, infantil, juvenil i sub21. Totes aquestes categories es divideixen en masculina i femenina individual i masculina i femenina en equips. Està previst que dissabte i diumenge es disputi el campionat en categoria benjamí, dilluns i dimarts el campionat en categoria aleví i juvenils, i dimecres i dijous el campionat en categoria infantil i sub21.

Per altra banda, Valls també acollirà l'11è Torneig Internacional de Catalunya de Tennis de Taula que tindrà lloc entre el 30 d'abril i l'1 de maig i que compta amb una cinquantena d'inscrits. En aquest cas les categories que participaran seran benjamins i alevins, i les categories es divideixen també en masculina i femenina individual.

VALLS · 14 DE MARÇ DE 2018