The Slingshots i La Soul Machine, primeres confirmacions per la Music Valls Va de Vins que es celebrarà de l'11 al 13 de maig

The Slingshots i La Soul Machine, primeres confirmacions per la Music Valls Va de Vins que es celebrarà de l'11 al 13 de maig

The Slingshots i La Soul Machine, primeres confirmacions per la Music Valls Va de Vins que es celebrarà de l'11 al 13 de maig

> La sisena edició de l’esdeveniment enomusical i gastronòmic també oferirà una festa de presentació del Minipop amb Lu Rois i Joan Reig com a punxadiscos

La propera edició de la Music Valls Va de Vins, la mostra de vins de la DO Tarragona i de la gastronomia de la capital de l’Alt Camp que tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de maig al Pati, ja ha donat a conèixer les primeres confirmacions dels artistes que es podran escoltar en directe en un esdeveniment amb entrada totalment gratuïta i que serveix per promocionar els vins de la DO Tarragona i la gastronomia vallenca.

En aquesta ocasió, l’organització, la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls juntament amb la DO Tarragona, la Societat Agrícola de Valls i l’Associació de Restauradors de Valls han preparat una selecció de set artistes dels quals ara es donen a conèixer els caps de cartell: The Slingshots i La SoulMachine i també la cantautora Lu Rois. La música d’aquests artistes i quatre més que encara està per desvetllar acompanyarà la dotzena de cellers de la DO Tarragona i el celler convidat que està previst que assisteixin a l’esdeveniment i també els establiments de restauració de la ciutat que oferiran les seves degustacions per acompanyar els vins.

Els dos caps de cartell de la Music Valls Va de Vins són el grup barceloní The Slingshots, una de les formacions més en forma de la rica escena de música soul i funk de la capital catalana presentant en primícia a les comarques de Tarragona el seu nou disc Spread The Mud!. Aquest grup actuarà la nit de la jornada inaugural al voltant de les 9 del vespre. La música negra continuarà el dissabte a la mateixa hora amb The SoulMachine, el grup de Falset que torna a Valls després de la gran acollida de fa dos anys i que ara arriba per presentar el seu segon disc, ‘Una nota a la nevera’, que ha de significar la consolidació de la formació.

Paral·lelament i com ja ha ocorregut en les edicions anteriors, la Valls Va de Vins servirà també per fer un primer tastet del Minipop de Tarragona. En concret, el diumenge al matí es faran una sèrie de tallers pel públic familiar en una jornada que comptarà amb la música en directe de la cantautora de Sabadell Lu Rois, presentant el seu nou disc Clarobscur. La festa la tancarà PD Reig Bord, l’alter ego del músic Joan Reig que oferirà una sessió de punxadiscos amb música pop catalana dels 60.

Les primeres confirmacions del Music Valls Va de Vins

Divendres 11 de maig. 21.15h - The Slingshots (funk&soul / BCN)

Des de fa uns anys The Slingshots i el seu poderós directe s'han convertit en referents de la rica escena funk&soul de Barcelona, aconseguint una resposta important per part de públic i mitjans de comunicació, que no han quedat indiferents davant les propostes de la banda tant en estudi com en directe. Aquesta connexió, com no podria ser d'una altra manera, té un pes molt important en el seu últim treball. Fidels a la seva cruesa, The Slingshots no tenen por a embrutar molt més en el seu segon LP, Spread The Mud! Cuinat a foc lent, aquest anhelat llarga durada ens presenta una banda més madura que continua explorant les profunditats de la música negra lluny de qualsevol clixé que encotilli la seva personalitat.

A més, Spread The Mud! ve amanit amb un sorprenent directe ja gaudit a la Sala Apolo de la ciutat comtal i que els ha portat a tocar a la sala Razzmatazz i al Carnaval del Cruïlla de Barcelona en el qual les noves cançons de la banda exploten en els paladars més selectes al costat d'alguns dels clàssics del seu repertori: Tot el que el públic necessita per assaborir el costat més salvatge de la música.

Més info: www.theslingshots.es

Descarregar imatge

Dissabte 12 de maig. 21.15h - La Soul Machine (funk&soul / Falset)

La Soul Machine presenta el seu nou disc. 'Una nota a la nevera‘ (RGB Suports 2017) es presenta com un pas decidit cap a la maduresa del grup com a banda de soul i funk amb temes propis escrits en català. En aquest nou capítol de la seva llarga trajectòria musical, els del Priorat aposten per una sonoritat i unes lletres plenes de vitalitat i optimisme. Segons el grup, "cadascú madura a la seva manera però els que segueixen el camí del soul, no tenen més remei que madurar insistint encara més en difondre l’alegria i la força de la seva música sempre que sigui possible”. Amb 'Una nota a la nevera' el grup vol insistir a no deixar que s'oblidin els projectes, els canvis que volem fer així com seguir lluitant pels somnis que perseguim. Amb aquesta nova entrega formada per 10 cançons, La Soul Machine també apel·la a les coses petites. “És important que no s’oblidi un projecte, un canvi a la nostra vida. Ho anotem i cap a la nevera. I si a la nevera no hi caben més notes, les posem notes al rentaplats ... que la mida de la nevera no ens ha de condicionar els horitzons", conclou el grup.

Més info: www.lasoulmachine.com

Descarregar imatge

Diumenge 13 de maig. 12.00h - Lu Rois (pop / Sabadell)

Amb veu embruixada i un piano, la jove vallesana Lu Rois es mou entre el minimalisme ambiental, el folk de cambra i les balades més intimistes. La sabadellenca presentarà a Valls el seu tercer disc, Clarobscur (Hidden Track Records, 2017), en què pinta un quadre de sonoritats infinites i figuracions de realisme màgic. Als 11 temes que configuren el disc, l’artista retrata un univers dual, ple de crueltat i amabilitat, esperança i acció, llum i tenebres, sense amagar-ne cap detall.

Més info: www.lurois.com

Descarregar imatge

VALLS · 18 D'ABRIL DE 2018