VallsJove organitza una nova edició del Concurs de grafits i murals "Murs de festa"

VallsJove organitza una nova edició del Concurs de grafits i murals "Murs de festa"

VallsJove organitza una nova edició del Concurs de grafits i murals "Murs de festa"

> En l'edició de 2018, la temàtica del mural7grafits ha de girar entorn dels focs de Sant Joan

> La persona guanyadora rebrà un premi de 500 € i material divers

Des de VallsJove, en col·laboració amb l'associació juvenil Big Fam, Pintures Solé i Montana Colors, es convoca el tercer Concurs de grafits i murals "Murs de Festa", en el marc de la Festa Major de Sant Joan de Valls. El projecte vol facilitar un espai creatiu i artístic pels joves del Camp de Tarragona en el context de la Festa Major de Sant Joan i revitalitzar artísticament l'espai públic de la ciutat. Per aquest motiu, la temàtica del mural/grafit haurà de girar entorn dels focs de Sant Joan.

El concurs va destinat a joves d'entre 14 i 34 anys residents al Camp de Tarragona, que es poden presentar de manera individual o col·lectiva i podran presentar els seus treballs fins al dia 30 de maig a les dependències de Valls Jove (c/ Sant Pere, 2 - despatx 1a planta de l'edifici de Ca Creus), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i dimarts i dimecres de 17 a 19 hores. Les despeses de material per pintar seran assumits des de l'organització del concurs.

Cada persona o grup, podrà presentar fins a un màxim de dos treballs, de tècnica lliure. La persona o persones guanyadores podran realitzar la seva obra en una paret de la ciutat el cap de setmana del 16 i 17 de juny. Les persones interessades poden consultar les bases i la convocatòria del concurs a: www.vallsjove.cat

>> Bases del Concurs

>> Convocatòria del concurs

VALLS · 22 DE MAIG DE 2018