El Casal d'Estiu dedicarà l'edició d'enguany al circ

El Casal d'Estiu dedicarà l'edició d'enguany al circ

El Casal d'Estiu dedicarà l'edició d'enguany al circ

> L'Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela gestionarà el casal dirigit als infants entre 3 i 12 anys

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per al Casal d’Estiu Municipal que en aquesta edició estarà dedicat a acostar als nens i nenes a la màgia del circ. Els infants que participin al casal tindran l’oportunitat de formar part d’una companyia de circ fictícia. El Casal, gestionat per l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, és l’activitat infantil de referència per als mesos d’estiu i està obert a tots els infants d’entre 3 i 12 anys.

El casal, que es realitzarà a les instal·lacions del col·legi la Candela, comptarà amb tallers de manualitats, música, dansa o cuina, entre d’altres. També s’han previst jocs d’aigua per als més petits i sortides a la piscina d’estiu del Fornàs per als infants més grans del casal. Les activitats es realitzaran entre el 26 de juny i el 27 de juliol i el casal estarà obert entre les 9h i les 13.30h. A més, per a les famílies que ho necessitin, s’ha previst un horari d’acollida al matí entre les 8h i les 9h i al migdia entre les 13.30h i les 14.30h.

Per tercer any consecutiu s’ha incorporat al Casal un projecte pedagògic que busca que el grup i cada nen i nena sigui protagonista del seu propi aprenentatge i per això, cada setmana, les activitats que es realitzaran s’escolliran a partir dels seus propis interessos, treballant en equip i fent-se responsables de petites tasques.

Les inscripcions estan obertes fins el proper 22 de juny. Tots els interessats poden apuntar-s’hi presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Valls (horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9h a 14h i els dimarts i dijous també de 17h a 19.30h). A més, també estan obertes les inscripcions on-line que es poden realitzar a la pàgina www.casaldestiuvalls.net. El proper 14 de juny a les 20h a Vallsgenera, el Cau realitzarà una reunió oberta a totes les famílies interessades en les activitats.

El preu per una setmana de Casal d’Estiu és de 50€ i inclou activitats i assegurança. L’oferta de preus compta amb descomptes segons les setmanes d’inscripció. Així, les tarifes són: 2 setmanes, 90€; 3 setmanes, 135€; 4 setmanes, 165€; i 5 setmanes, 190€. També s’apliquen descomptes del 10% per a famílies nombroses i monoparentals a partir de les 3 setmanes.

L’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela de Valls que enguany tornarà a gestionar el Casal d’Estiu Municipal és una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre fundada l’any 1958, així doncs celebra aquest any el seu 50è aniversari. Actualment, el Cau està format per per 90 infants i joves d'entre 6 i 19 anys, 71 famílies i 28 caps.

El Casal és una de les activitats d’estiu que des de l’Ajuntament s’ofereixen als més petits per als mesos d’estiu. Al clàssic casal, el més veterà de les activitats infantils estivals, s’hi sumen també les que organitza el Patronat Municipal d’Esports i la segona edició del Casal de Teatre que se celebrarà al Teatre Principal coorganitzat per Xarxa de Cultura i la companyia La Peça.

> Inscripcions on-line a la web del Casal d'Estiu

> Més informació (PDF)

VALLS · 24 DE MAIG DE 2018