Reobre l'aparcament municipal de l'Hort del Carme després de les obres d'asfaltatge

Reobre l'aparcament municipal de l'Hort del Carme després de les obres d'asfaltatge

Reobre l'aparcament municipal de l'Hort del Carme després de les obres d'asfaltatge

> Amb la nova distribució, tindrà capacitat per a 200 vehicles, 50 més que fins ara

Aquest divendres dia 25 de maig a la tarda s'ha reobert l’aparcament de l’Hort del Carme després de la finalització de les obres d’asfaltatge que la societat municipal Valls Infraestructures i Aparcaments (VIAS) ha realitzat aquest mes de maig. VIAS ha invertit 50.000 euros per asfaltar, pintar i senyalitzar aquest aparcament municipal gratuït situat al Barri Antic que té una superfície de 6.800 m2.

Amb l’asfaltatge de l’aparcament s’ha variat la distribució de places d’estacionament amb l’objectiu d’ampliar la seva capacitat. D’aquesta manera, al pàrquing de l’Hort del Carme hi cabran finalment 200 vehicles, 50 places més que fins ara. Aquest aparcament dóna servei a aquesta zona de la ciutat i és especialment important per la seva proximitat amb el Barri Antic i, a la vegada, amb l’Escola Enxaneta situada a l’edifici del Convent del Carme. Precisament just abans de l’obertura han visitat l’espai el regidor de Mobilitat i president de VIAS, Francesc Anguela, el primer tinent d’alcalde, Jordi Cartanyà, i la directora de l’escola, Candela Batet, acompanyada per representants de l’associació de mares i pares.

A més de l’asfaltatge també s’han plantat 14 arbres al vial que dóna accés a l’escola Enxaneta. Aquesta segona actuació, amb una inversió de 7.000 euros, ha inclòs plantar els arbres i també la instal·lació del reg, una de les propostes escollides per la ciutadania en el marc del procés de Pressupostos Participatius de Valls. Els nous arbres faran ombra a aquesta zona de l’escola i al vial per a vianants que des de la plaça del Carme dóna accés al centre escolar i al mateix aparcament municipal.

L’aparcament de l’Hort del Carme completa les zones d’estacionament gratuïtes i de superfície situades a l’entorn del Barri Antic. Així, el centre històric compta amb tres grans aparcaments gratuïts (els de l’Hort del Carme, Cooperativa i Barri Antic) amb una capacitat total per a més de 500 vehicles. En total, a la ciutat de Valls hi ha 8 aparcaments públics gratuïts amb 941 places.

VALLS · 25 DE MAIG DE 2018