La Diputació i l'Ajuntament posen a punt el pavelló Joana Ballart pels Jocs Mediterranis

La Diputació i l'Ajuntament posen a punt el pavelló Joana Ballart pels Jocs Mediterranis

> Aquest equipament acollirà les proves de tennis de taula del 26 al 30 de juny
 
L'Ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona han remodelat el Pavelló Municipal Joana Ballart de Valls, que acollirà les proves de tennis taula dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 del 26 al 30 de juny. L'alcalde de Valls, Albert Batet; els diputat de la Diputació de Tarragona Joan Olivella i Mateu Montserrat, el regidor de l'Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, i altres autoritats, han visitat aquest dissabte dia 16 de juny les millores que s'han realitzat a les instal·lacions.
 
Les obres han consistit en la remodelació dels sistemes de seguretat i contra incendis del pavelló, la renovació de tancaments i l'adequació d'una sala a la segona planta. També s'ha renovat la senyalització interior de les instal·lacions i s'han pintat diversos espais, entre d'altres. Aquestes millores han estat finançades per la Diputació de Tarragona, amb una inversió de 149.000 euros. El Pavelló Municipal Joana Ballart de Valls acollirà les competicions de tennis de taula en el marc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 del 26 al 30 de juny. Durant aquests dies, les instal·lacions Esportives del Vilar i la pista d'atletisme del Fornàs s'utilitzaran per facilitar serveis complementaris de vestidors i escalfament pels esportistes.
 
La Diputació de Tarragona ha col·laborat en la millora dels equipaments esportius dels 14 municipis seu dels Jocs, amb una inversió de gairebé nou milions d'euros. Altafulla, Calafell, Cambrils, Constantí, el Morell, La Pobla de Mafumet, Reus, Salou, La Selva del Camp, Tarragona, Torredembarra, Valls, Vila-seca i El Vendrell disposaran de les instal·lacions necessàries per acollir les competicions previstes. Després dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, aquests equipaments d'alt nivell seran per al gaudi de la ciutadania, contribuint a fomentar l'esport, el lleure i la salut.

VALLS · 17 de JUNY DE 2018