El cicle Juliol Circense arrenca al Parc del Mas Miquel de Valls

El cicle Juliol Circense arrenca al Parc del Mas Miquel de Valls

El cicle Juliol Circense arrenca al Parc del Mas Miquel de Valls

> S’han programat tres espectacles les nits de dimarts a dijous amb accés lliure

Aquest dimarts 17 de juliol Valls ha obert el cicle Juliol Circense, que es desenvoluparà amb accés lliure al recinte de Mas Miquel fins aquest dijous 19. Cogestionat pels creadors locals de la companyia Passabarret, enguany comptarà amb les disciplines dels malabars, el clown i els aeris. Han obert el cicle Los Barlou que deixaran pas els propers dies a Mortelo&Manzani i Alas de Circo Teatro, cada nit a partir de les 10 de la nit. Tots els espectacles són aptes per a tots els públics.

Els cicles d’espectacles d’estiu compten amb el suport del Programa Punt.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

Detall dels espectacles

Dimarts 17 de juliol · 22 h · Auditori Mas Miquel

Los Barlou: Set up

Malabars

Fascinats per la fastuositat de les grans produccions, 3 excèntrics personatges pretenen emular-les de la manera que saben: amb un gust més que dubtós i una imatgeria pròpia d’octogenaris. A sobre, s'han confós d'horari i arriben mitja hora tard. En fi, això no impedeix que facin gala d'una gran malaptesa i una descoordinació del més alt nivell. Malabars, màgia, monocicles i equilibris desequilibrats, plens d'humor i acció són els ingredients principals d'aquest espectacle de teatre / circ, apte per a tots els públics

Els Barlou són una nova companyia formada per tres habituals de l’escena circense catalana. Boni, Dani «Patilles» i Miner, de trajectòries hiperbòliques han format part de companyies com Boni & Caroli, Els Galindos, Els Gingers, Els Elegants.. en aquest cas s’ha unit per iniciar aquest nou viatge i que han comptat amb la complicitat artística del mestre Piero Steiner. Aquesta és la seva primera producció, un espectacle a vessar d’humor, amanit amb un toc diferent, fet a mà, amb molt afecte i treball.

Dimecres 18 de juliol · 22 h · Auditori Mas Miquel

Mortelo & Manzani: Absurditties

Clown

Dos pallassos excèntrics, apassionats de la música, les acrobàcies i moltes més coses que recorden del circ on treballaven, arriben carregats d’un munt d’objectes i d’instruments que els porten a situacions d’allò més absurdes. Un espectacle fet amb el poc que tenen: recreant el seu propi món, un univers particular fet de realisme i fantasia. Es tracta d’un espectacle sense paraules, a través del llenguatge universal del Clown, ple de música en directe, humor absurd i moltes més sorpreses.

Mortelo & Manzani són un duo de clown que neix l’any 2010 a Reus de la mà de Gerard Morte i Ivan Manzanero. Es formen en clown amb la Clara Cenoz, Jon Davison, Chrys Lynam, Danny Schelsinger i Chacovachi. El seu motor de creació és l’humor, sense paraules, des de la mirada d’uns pallassos, absurds i excèntrics que busquen constantment el riure del públic. L’any 2011 creen Ale-Hop, l’any 2013 Fly Brothers i l’any 2015 fan una expedició al Líban amb Pallassos sense fronteres.

Dijous 19 de juliol · 22 h · Auditori Mas Miquel

Cia Alas de Circo Teatro: Bambalas

Aeris

Els primers raigs de sol ens descobreixen aquestes tres germanes BambAlas, presumides, juganeres i coquetes sobre una hamaca situada a 4 metres d’alçada. Sorpreses per la presència del públic, s’afanyen a demostrar les seves habilitats. Un impressionant gronxador en forma de trapezi servirà per provar que la unió fa la força i que són molts els moments en que cegats pels objectius immediats no apreciem suficientment les nostres accions. Aquest espectacle pretén donar valor a les petites fites que superem cada dia i sobretot demostrar que gairebé sempre el més important ho trobem durant el camí.

Txus Buffa, Marina Benites i Prisca Salvadores són les encarregades de fer les contorsions, teles dobles, làmpada, malabars i trapezi triple en l’espectacle i el Dani Foncu ha estat el director.

VALLS · 17 de JULIOL DE 2018