Acte de valoració i cloenda de la Mostra de Cultures

Acte de valoració i cloenda de la Mostra de Cultures

Acte de valoració i cloenda de la Mostra de Cultures

Dimecres 18 de juliol es va celebrar l'acte de valoració i cloenda de la Mostra de Cultures celebrada el passat 17 de juny al Pati i organitzada per la regidoria de Benestar Social, en el marc del Pla de Ciutadania i Immigració de Valls i del Pla d'Inclusió i Cohesió Social. La mostra té com objectiu enfortir la interculturalitat, el coneixement i la relació de vallencs i vallenques de diferent procedència.

Durant la jornada es van recaptar un total de 574,35 € amb la venda de tiquets per a fer el tastet gastronòmic i ahir es va aprofitar l'acte per fer la donació a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Concretament l'import es destina a La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida pels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. En aquestes llars les famílies comparteixen habitatge sense importar la seva cultura i on el seu únic nexe d'unió és la malaltia. La venda dels tiquets per al tastet gastronòmic de la Mostra de Cultures té un fi social i les entitats participants, Associació Gambiana Camben-Cafo, Associació Badr per la integració (Marroc), Associació Senegalesos de Valls i l'Alt Camp, Associació social i cultural gitana de Valls, Col·lectiu 'dones en xarxa' i els col·lectius de Colòmbia, República Dominicana, Xina i Romania, en un treball previ van escollir que la recaptació aniria destinada a aquest projecte de l'AFANOC.

L'acte va comptar amb la participació de Jordi Cartanyà, regidor de Benestar Social, la coordinadora de l'àrea, els tècnics del PLICS i del Pla de Ciutadania i Immigració, les entitats de la Mostra, membres de Batall Produccions i Miguel Javaloy, delegat d'AFANOC Tarragona.

VALLS · 19 de JULIOL DE 2018