Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

- Reparació de desperfectes de l’esclafit al barri de Santa Úrsula. La Junta de Govern ha aprovat la memòria tècnica valorada per la reparació de desperfectes ocasionats al Barri de Santa Úrsula a causa del temporal de pluja i vent que va afectar Valls el passat mes d’octubre. En concret, s’ha aprovat una despesa de 11.620 euros IVA inclòs per procedir a reparar els desperfectes de l'esclafit en escocells, paviment i passos de vianants. Les obres les executarà l’empresa Promocions-2037.

- Tancament provisional solar muralla de Sant Antoni. La Junta de Govern ha aprovat una despesa de 2.483 euros IVA inclòs per procedir al tancament provisional de l’espai comprès entre la muralla de Sant Antoni i els carrers del Mur i Tomàs Caylà, amb l’objectiu de protegir l’àmbit on s’hi ha realitzat en els últims mesos diverses intervencions arqueològiques al voltant de l'antiga muralla medieval. La Junta ha aprovat contractar a l’empresa Construccions Claudi Carnicé per l’execució de les obres.

- Connexió elèctrica edifici Museu Casteller. La Junta de Govern ha aprovat la memòria valorada per la connexió de l’escomesa elèctrica del Museu Casteller de Catalunya per import de 36.765 euros IVA inclòs. A la vegada, s’ha acordat contractar a l’empresa SELCAT 09 per dur a terme els treballs.

VALLS · 19 de JULIOL DE 2018