El Pessebre Vivent organitza la reunió informativa per al proper dijous 27 de setembre

El Pessebre Vivent organitza la reunió informativa per al proper dijous 27 de setembre

> En la sessió informativa del 8è Pessebre Vivent de Valls, oberta a totes les persones, empreses i entitats que hi vulguin participar, es presentarà l'estructura definitiva, el cartell i l'equip organitzatiu

Des del passat mes de juliol, l'equip organitzatiu del Pessebre Vivent ja treballa en l'edició de 2018 d'aquest esdeveniment nadalenc de la ciutat. Una edició que enguany se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de desembre.

Després de tres sessions participatives realitzades el passat mes de juliol on els vallencs i vallenques han ajudat a donar forma i color al disseny del Pessebre, arriba el torn de la reunió informativa. Aquesta es realitzarà el proper dijous 27 de setembre a la Sala d’Actes del Centre Cívic i estarà oberta a tota la població que vulgui formar part del Pessebre, ja sigui fent d’actors i actrius, amb text o sense, o en tasques de suport durant el dies de representació.

La reunió es farà en dos horaris diferents, a les 18.30 i a les 20.30 h, per arribar al màxim de participants possibles i garantir que els interessats i interessades hi puguin assistir. S’aprofitaran les dues trobades per presentar l’estructura definitiva, el cartell d’aquesta edició 2018, dissenyat per l'autor local Andreu Plana, i l’equip organitzatiu. Un equip que anima i convida a tota la ciutadania a col·laborar i participar d'aquesta nova edició.

Recorden que totes aquelles persones, empreses i entitats que volen col·laborar amb el Pessebre es poden inscriure personalment a l’oficina del Centre Cívic (Espai Ca Creus, carrer Sant Pere, 2), trucant al 977 60 98 49 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

VALLS · 17 DE SETEMBRE DE 2018