La Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Valls impulsa els 1rs. Premis en Mobilitat Sostenible

La Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Valls impulsa els 1rs. Premis en Mobilitat Sostenible

La Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Valls impulsa els 1rs. Premis en Mobilitat Sostenible

La Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Valls premia la iniciativa local en la promoció de la mobilitat sostenible a la ciutat amb els 1rs. Premis en Mobilitat Sostenible. L'acte d'entrega d'aquests guardons s’ha celebrat aquest dijous 20 de setembre a l'Ajuntament de Valls, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat. Els premis volen reconèixer les diferents iniciatives en la promoció de la mobilitat sostenible a Valls.

Concretament els guardonats són, per una banda, Lear Corporation Holding Spain, amb seu a Valls, pel desenvolupament de productes per a vehicles elèctrics i híbrids, ambientalització de la flota de la companyia amb vehicles elèctrics i la implementació del sistema de transport compartit de treballadors mitjançant autobús. Per altra banda, també s’ha reconegut a la companyia Sorea, concessionària del servei d’aigua de Valls, per l'ambientalització de la flota de l’empresa amb vehicle elèctric. Durant l’acte també s’ha reconegut l'Hotel Class Valls per la disposició de 2 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i el servei gratuït de bicicletes per als seus clients.

La celebració de l’acte de reconeixement és una acció més de la regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament amb l’objectiu de promoure la mobilitat sostenible a la ciutat. Entre els projectes desenvolupats el darrer any pel consistori destaquen l'entrada en funcionament de l'estació de recàrrega per a vehicles elèctrics o el servei Park&Ride que facilita a preus reduïts aparcament prop de les estacions de tren i d’autobusos als ciutadans que per motius laborals o d’estudis han de viatjar de forma periòdica. Precisament aquest nou servei coincideix amb el lema de la Setmana de la Mobilitat Sostenible d'aquest any, Combina i mou-te.

VALLS · 20 DE SETEMBRE DE 2018