La 38a edició de la Cursa Popular de Santa Úrsula bat el rècord de participació amb 1162 corredors

La 38a edició de la Cursa Popular de Santa Úrsula bat el rècord de participació amb 1162 corredors

La 38a edició de la Cursa Popular de Santa Úrsula bat el rècord de participació amb 1162 corredors

La 38a edició de la Cursa Popular de Santa Úrsula bat el rècord de participació, exactament 1162 corredors van assistir el passat diumenge a l'esdeveniment esportiu que organitza el Patronat Municipal d’Esports. La cursa és tota una festa ciutadana i esportiva que reuneix atletes de competició però que també ha sabut potenciar la participació de petits i grans.

Es tracta d'una activitat amb caràcter popular i no competitiu, no hi ha classificacions, ni categories, ni marques, es desitja que sigui una festa esportiva a on premi la participació. Han rebut un reconeixement, com és habitual, el participant més veterà i el més jove, el de més edat ha estat Anton Cabré i el de menys Paula Martínez. També es va fer un sorteig de material esportiu com pilotes de bàsquet i futbol entre tots els participants.

El tret de sortida va anar a càrrec d'Eduard Gonzàlez, regidor d'Esports, a les 10 del matí des del CEM El Fornàs i els participants van recórrer els carrers del barri del Fornàs i la pista d’atletisme, amb un recorregut aproximat de 3,8 quilòmetres. A l'acte d'entrega de premis i obsequis hi van assistir Manel Odina, president Consell Esportiu de l’Alt Camp, Francesc Vidal, gerent del Patronat d'Esports, Marta Galimany, atleta, i Jaume Marquès, representant de CESPA.

La cursa compta amb la participació dels alumnes de les escoles i instituts de la ciutat a més de la col·laboració directa de clubs esportius de Valls com, Fornàs Atlètic Club de Valls i l’Alt Camp, la Secció Ciclista del CB Valls i BTT Valls i Alt Camp, la Secció d'atletisme de l'AAEET. I el patrocini de Cespa, Bon Area - Valls, Tot Joc, Trops Sport i Sorea.

VALLS · 23 D'OCTUBRE DE 2018