Inici

Inscripcions

Us podeu inscriure a les activitats del Centre Cívic a partir de les dates indicades al cartell i fins a omplir les places previstes. Les inscripcions es realitzaran dins de l'horari d'oficina del Centre Cívic (de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i, els dimarts i dimecres de 17 a 19 hores).

  • Podeu descarregar-vos el programa AQUÍ
  • Podeu descarregar-vos els fulls d'inscripcions AQUÍ
  • Podeu realitzar la inscripció en línia AQUÍ (es requereix de signatura electrònica. És imprescindible, abans de realitzar la inscripció telemàtica, contactar amb el Centre Cívic per a conèixer la disponibilitat de places i l'import de l'activitat a pagar, si és el cas).
  • En cas de DEVOLUCIONS podeu descarregar-vos els fulls de devolució AQUÍ

INSCRIPCIONS P23 2

 

Normativa i preus

La programació del Centre Cívic és de caràcter trimestral i s'ofereixen tres programacions l'any (de setembre a juny). Per tal d'oferir oportunitats a tothom, cada trimestre caldrà realitzar una nova inscripció. No s'admeten reserves prèvies de places i aquesta quedarà reservada una vegada fet el pagament corresponent.

L'organització es reserva el dret de modificar la programació per causes alienes o en el cas que no hi hagi el mínim de persones inscrites necessàries pel desenvolupament de l'activitat.

Descomptes: els preus públics del Centre Cívic contemplen descomptes per a determinades situacions familiars i personals. Realitzeu la consulta en el moment de realitzar la inscripció. (enllaç a PDF de l'ordenança reguladora de peu públic del Centre Cívic).

A on?

Les oficines del Centre Cívic de Valls s'ubiquen a la primera planta de l'equipament de Ca Creus, on també s'hi troba la Biblioteca Carles Cardó i la Xarxa de Cultura. L'equipament es troba al carrer Sant Pere, 2 (43800 Valls).

A on?

Quan ens pots trobar?

De dilluns a divendres de 10 a 14 hores i, els dimarts i dimecres de 17 a 19 hores.

Telèfon: 977 60 98 49 / 630475980 (whatsapp)

Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.