Calendari d'Events

Inauguració exposició - Construccions identitàries. Work in progress

iconfinder calendar 115762Divendres, 14. Maig 2021, 19:30
iconfinder calendar 115762

Aquest divendres 14 de maig obre les portes l’exposició «Construccions identitàries. Work in progress», serà a les 19:30 hores al Pati de Sant Roc i comptarà amb la participació de l’autora, Mar C. Llop. La mostra és un projecte iniciat a la primavera del 2013, on s’exposen fotografies i
textos que expliquen els discursos de les construccions de gènere de qui necessita sortir de la dicotomia dona/home i també d’una manera específica, l’evolució dels cossos de les persones transsexuals.

La pròpia Mar C. Llop va decidir transitar des del gènere assignat en néixer, i en aquest temps de trànsit, ha conegut persones que estan en el mateix camí. Un dia, veient l’entorn, l’autora es va començar a documentar i plasmar aquestes realitats, sentiments, pensaments, conceptes i debats de les persones transgènere, immerses en aquest món.

El projecte es desenvolupa a través de quatre línies de treball, que són: conceptes, persones, vincles i en trànsit. La finalitat d’aquest treball és explicar i difondre aquestes realitats, mitjançant exposicions, però també a través d’un llibre i la il·lustració a ponències, debats, articles i actes de visibilització del col·lectiu.

Aquesta exposició està inclosa en la III Setmana LGBTI que organitza el col·lectiu Orgull Vallenc i que des de l'edició anterior la Regidoria d'Igualtat, mitjançant el SAI (Servei d'Atenció Integral) hi col·labora, ja que és el servei públic dedicat a l'àmbit LGBTI.

 

Pati de Sant Roc
Carrer Jaume Huguet, 1
Valls