Calendari d'Events

Festa major de Sant Joan - 22 de juny de 2021

iconfinder calendar 115762Dimarts, 22. Juny 2021
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

Des de primera hora fins a la posta de sol. Casa de la Ciutat
L’àliga al balcó

18 h. Teatre Principal, accés carrer del Teatre
La Casa de la Festa
Exposició del seguici cerimonial de Valls
Accés en grups reduïts i amb horaris esglaonats
Gratuït. Localitats: www.valls.cat

18.30 h. Aparcament Hort del Carme, accés pl. Carme [Centre Cultural, en cas que PROCICAT no ampliï horaris d’acabament de les activitats culturals]Concert familiar. Xiula
Estrenem franja familiar en l’espai de músiques per a audiències àmplies, amb l’espectacle Big Chicken, un repàs dels èxits del grup amb les seves respectives dinàmiques: Verdura i Peix, Polls, Sucre, T’estimo bastant, Estic nerviós...i amb l’estrena de cançons de l’últim disc Descontrol MParental.
Preu: 1 €. Localitats: www.valls.cat

Coorganitzen aquest espai les entitats integrades en la comissió de músiques: Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, Associació A Jud-Àfrica, Associació Cultural L’Aleta, Big Fam Associació de Joves, CF Atlètic Valls, Club Futsal, Club Nàtrix, Colla gegantera La Pessigolla, Confraria de Lepant i la Mare de Déu del Roser, Llumull Accions Audiovisuals i Ajuntament

19 h. Església Sant Antoni
Valls Folklòrica.
Taula rodona: El retorn de les campanes a la festa.
Participen els campaners de Cervelló, els del Pi (Barcelona), els de Montblanc i els de Valls.
El cicle acadèmic de cultura popular de la Fundació Unió Anelles, en col·laboració amb els Campaners de Valls, convida tres entitats homònimes i amb una trajectòria similar a la de l'associació campanera de la capital de l'Alt Camp.

A continuació
Visita als campanars de Sant Antoni, Sant Joan i el Carme, i demostració dels tocs manuals per part dels Campaners de Valls durant el capvespre.
Reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Coorganitzen: Fundació Unió Anelles de la Flama i Campaners de Valls. Col·labora: Parròquia de Sant Joan

19.30 h. Pati Sant Roc
Acte d’homenatge als escriptors vallencs Lluís Figuerola i Biel Guasch
La revista literària de la Comissió de Llengua i Literatura de l’IEV “bValls de Lletres” presenta un nou volum en homenatge als dos escriptors.
Reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Coorganitzen: IEV i bValls de Lletres

20 h. Pl. Sant Jordi
Concert. Havaneres. Grup Xicranda
Un grup jove de música que interpreta havaneres i música popular.
Reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Organitza: Centre de Lectura. Col·labora: Amics de la Música

21 h. Pati Casa Caritat
Concert. Loren
Presenta un concert en format quartet dedicat als clàssics de la música del segle XX, recollits en el seu nou treball discogràfic: Frank Sinatra, Elvis Presley, Louis Armstrong i Nat King Cole. Fa més de 40 anys que Josep Loren és al peu del canó oferint concerts i balls. Durant el confinament Ràdio Teulada Loren, on la ciutadania li demanava cançons, va contribuir a fer-lo més lleuger i humà.
Preu: 1 €. Localitats: www.valls.cat
Horari incompatible amb Jazzwoman

21 h [18.30 h, en cas que PROCICAT no ampliï horaris d’acabament de les activitats culturals]. Aparcament Hort del Carme, accés pl. Carme
Concert. Jazzwoman
S'acaba d’alçar amb el Premi Enderrock 2021 per votació popular al millor àlbum de música urbana pel disc Maléfica. La rapera valenciana s'ha ubicat en l'escena musical urbana ballant lliure entre diferents estils i llengües però amb l'empenta de la joventut, un estil únic i les coses clares com a bandera.
Preu: 3 €. Localitats: www.valls.cat
Horari incompatible amb Loren

23.15 h [21 h, en cas que PROCICAT no ampliï horaris d’acabament de les activitats culturals]. Aparcament Hort del Carme, accés pl. Carme
Concert. Ciudad Jara
El nou projecte del compositor i vocalista de La Raíz, Pablo Sánchez, després de l'aturada indefinida d’aquella banda. Ha estat enregistrat als estudis de Casa Murada en el municipi tarragoní de Banyeres del Penedès, i transita a través del rock, el rap o el pop, aconseguint la mescla de sons i estils habitual en els anteriors projectes de l'artista que manté la seva lírica tan característica.
Preu: 3 €. Localitats: www.valls.cat