Calendari d'Events

Decennals - 4 de febrer

iconfinder calendar 115762Divendres, 4. Febrer 2022
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

Des de bon matí. Sortida de l’àliga al balcó.

Durant tota la jornada. Establiments comercials. Mostra d'aparadors Festes de la Candela 2021+1.

Durant la jornada. Establiments de restauració. Ruta de tapes

Des de les 9 h. Col·legi Baltasar Segú, Escola Eugeni d’Ors, Escola Enxaneta i Institut Serra de Miramar. Obertura dels quatre espais familiars. Jocs, instal·lacions participatives, espectacles i tallers configuren l’oferta desplegada durant quatre jornades per als públics infantils i familiars.
Abonament de quatre matins i quatre tardes: 15 €
Preu per entrada solta de matí o de tarda: 4 €
Accés gratuït per a infants en situacions socieconòmiques desfavorides, a través del departament municipal de Serveis Socials.
Tant l’abonament com l’entrada dona accés a totes les activitats, excepte a uns tallers concrets per als quals cal adquirir una entrada específica que també permetrà accedir a la resta d’activitats desenvolupades en la mateixa franja de matí o tarda. Estan indicats en aquest programa.
En cas que els menors no hi assisteixin acompanyats, s’acreditarà amb el formulari corresponent facilitat per l’organització, disponible on line al web de les Decennals.

9 a 13 h. Pati Col·legi Baltasar Segú. Decennals familiars. Ludiespai. Jocs XXL del món.

9 a 13 h. Pati Col·legi Baltasar Segú. Decennals familiars. GAAC. Escales musicals.

9 a 13 h. Pati Escola Eugeni d’Ors. Decennals familiars. Itinerària. El gran laberint.

9 a 13 h. Pati Escola Enxaneta. Decennals familiars. Civi Civiac. La Feria de los inventos.

9 a 13 h. Pati Escola Enxaneta. Decennals familiars. Cia Passabarret. La carpa invisible del senyor Trifelli.

9 h, aproximadament. Gimnàs Escola Enxaneta. Taller Kids’ Lab, patrocinat per BASF.

9:15 h. Vela Convent del Carme. Decennals familiars. Dansa. Brodas Bross: La Quela. Aquesta companyia internacional de hip hop, dansa i cultura urbana nascuda a Barcelona el 2006, ofereix un muntatge on el nou i el vell es tornen a donar la mà, a través de l’experimentació, amb llenguatges escènics com la música i com el moviment més contemporani.

10 h. Gimnàs Col·legi Eugeni d’Ors. Decennals familiars. Cia. Cia. Segni Mossi: To move, to mark! Taller per a famílies: un espai de plaer creatiu en què pares, mares, nenes i nens puguin reconèixer-se en una dimensió fora de l’habitual, explorant la relació entre la dansa i els grafismes. Els infants han d'anar acompanyats d'un adult com a mínim (amb entrada també). Edat recomanada: des dels 5 anys. Cal adquirir entrada específica Preu: 4 €, que dona accés al conjunt de la franja matinal.

10 h. Església Sant Joan. Eucaristia

10 h. Biblioteca Popular i Pati Sant Roc. Obertura d’exposicions.

11 h. Arxiu i Museu de Valls. Obertura d’exposicions.

11 a 14 h. El Vilar, pista nova · Prat International Brands · Griffith Foods. Patinatge en la pista de gel. Preus: 2,5€ (menors)/3,5€ (adults)

11 a 13 h. Institut Serra de Miramar, pl. Quarters. Decennals familiars. Teatre de titelles. La Pupila Produccions. Mostra de Lambe lambe, teatre de miniatura.

11:45 h. Vela Convent del Carme. Decennals familiars. Dansa. Brodas Bross: La Quela.

12 h. El Pati. Ballada popular de sardanes. Cobla Montgrins. Una formació històrica de 138 anys de vida i en plena forma porta posa la solfa en l’inici del segon cap de setmana de Decennals.

12:30 h. Vela pl. Oli. Concert vermut. Les Violines 25 anys. El 2016 Simone Lambregts creà un dels grups de referència en la història del folk català, a partir de la idea de reviure l’essència de les festes majors del Pirineu on un violí sol feia ballar tot un poble. Un abans i un després en el violí folk de casa nostra.

15 a 17 h. Pati Col·legi Baltasar Segú. Decennals familiars. Ludiespai. Jocs XXL del món.

15 a 17 h. Pati Col·legi Baltasar Segú. Decennals familiars. GAAC. Escales musicals.

15 a 17 h. Institut Serra de Miramar, pl. Quarters. Decennals familiars. Teatre de titelles. La Pupila Produccions. Mostra de Lambe lambe, teatre de miniatura.

15 a 17 h. Pati Escola Eugeni d’Ors. Decennals familiars. Itinerària. El gran laberint.

15 h. Gimnàs Col·legi Eugeni d’Ors. Decennals familiars. Cia. Cia. Segni Mossi: To move, to mark! Taller per a famílies: un espai de plaer creatiu en què pares, mares, nenes i nens puguin reconèixer-se en una dimensió fora de l’habitual, explorant la relació entre la dansa i els grafismes. Els infants han d'anar acompanyats d'un adult com a mínim (amb entrada també). Edat recomanada: des dels 5 anys. Cal adquirir entrada específica Preu: 4 €, que dona accés al conjunt de la franja matinal.

15 a 17 h. Pati Escola Enxaneta. Decennals familiars. Civi Civiac. La Feria de los inventos.

15 a 17 h. Pati Escola Enxaneta. Decennals familiars. Cia Passabarret. La carpa invisible del senyor Trifelli.

15 a 20 h. El Vilar, pista nova · Prat International Brands · Griffith Foods. Patinatge en la pista de gel. Preus: 2,5€ (menors)/3,5€ (adults)

15 a 22 h. El Vilar, Pavelló Joana Ballart. Torneig d’Escacs modalitat blitz. Organitza: Club d’Escacs Valls

15:30 h. Vela Convent del Carme. Decennals familiars. Circ. Txema Màgic: The Postman. Un espectacle d’humor gestual que barreja mim, clown i màgia.

17 h. AAEET, Biblioteca Popular, Capella del Roser, Església Sant Francesc, Arxiu i Museu de Valls, Pati Sant Roc, Sala Sant Roc i Vestíbul Teatre Principal. Obertura d’exposicions.

17:30 h. Vela Convent del Carme. Decennals familiars. Circ. Txema Màgic: The Postman.

18 h. El Pati, pl. Blat i c. Cort. Encesa de les Lluminàries a càrrec de Mariano Light, de Corigliano d’Otranto, Itàlia.

18 h. Sala actes Convent del Carme. Lectura dramatitzada del ball de la Candela a càrrec d’antics membres del Grup del Teatre Principal de Valls. Una peça de teatre popular amb l’autoria del prolífic vallenc Marc Fusté, Marquet de la Dona. Coorganitzat amb la Congregació Mariana

18:30 h. Aparcament Centre Històric. Mapping. Nueve Ojos: Candela’m

18:30 h. Pg. Tarradellas, el Fornàs. Lluminàries Musicals. Espectacle 1. Mariano Light, de Corigliano d’Otranto, Itàlia.

19 h. Aparcament Centre Històric. Mapping. Nueve Ojos: Candela’m

19 h. Pavelló Xavi Tondo·ALECOSA. Concert. Orquestra Montgrins. Arriba la degana de les orquestres de ball del nostre país, amb 138 anys d’història. Preu: 3 €

19 h. Campanar de Sant Joan. Repic de campanes

19:30 h. Església Sant Joan. Setè dia de la Novena. Predica Teresa Forcades i Vila, metgessa, teòloga i monja benedictina. Tot seguit presidirà la celebració de l'Eucaristia. P. Joan Font, cmf. rector de la parròquia de la Mare de Déu del Lledó.

19:30 h. Aparcament Centre Històric. Mapping. Nueve Ojos: Candela’m

19:30 h. Pg. Tarradellas, el Fornàs. Lluminàries Musicals. Espectacle 2. Mariano Light, de Corigliano d’Otranto, Itàlia.

20 h. Aparcament Centre Històric. Mapping. Nueve Ojos: Candela’m

20:30 h. Pg. Tarradellas, el Fornàs. Lluminàries Musicals. Espectacle 3. Mariano Light, de Corigliano d’Otranto, Itàlia.

20:30 h. Aparcament Centre Històric. Mapping. Nueve Ojos: Candela’m

20:30 h. Cooperativa agrícola, pl. Carme 4. Les 7 Candeles i una llibertatària. Esperanceta de casa Gassia: Cabaret Pagès. Amb el segell del Pallars Sobirà, bipolaritza el món i el veu i mostra des d’allò rural i des d’allò urbà, des d’allò cultural i des d’allò babau, des d’allò dret i calent a allò que anomenem peix bullit. Farà replantejar-vos la certesa del que teniu al voltant i fins i tot, la veracitat del que veieu i escolteu. Les coses podran ser transformades i posades en qüestió, i de manera natural i com qui no vol la cosa, amb humor (molt d’humor) i una mala baba (bastanta) hilarant, que us farà petar de riure. O no. No hi haurà ni mitja veritat en res, o sí, però tal i com diuen alguns, al capdavall tot es relatiu i no caldrà posar-se pedres al fetge. Copresentat amb el Festival EVA, En Veu Alta, del Penedès i el Priorat

21 h. Aparcament Centre Històric. Mapping. Nueve Ojos: Candela’m

21 h. Teatre Principal, patrocinat per Port de Tarragona. Teatre · Comèdia
Mar Ulldemolins i David Verdaguer: Començar, de David Eldridge
La comèdia romàntica de la temporada  amb la vallenca Mar Ulldemolins. La festa que la Laura ha fet per estrenar pis s'ha acabat, però queda un últim convidat, el Dani. No es coneixen. Els dos tenen prop de 40 anys. Ella té una feina d'alta direcció que li agrada i no té família propera. Ell, una d'administratiu que detesta, i està divorciat. Dues persones intel·ligents i divertides, a punt de decidir, l’una davant de l’altra. Semblen a quilòmetres lluny. Els dos estan sols. Podrien anar-se'n al llit aquesta nit i no tornar a veure’s, o ni tan sols això. O potser tot està a punt de començar? Producció: La Villarroel, Barcelona. Direcció: Pau Carrió. Estrena comarques de Tarragona
Preus: 21€ / Amb Carnet Amics dels Teatres de Valls: 19€ / Promo 3: 3€ per a persones en situació d’atur, prèvia acreditació a taquilla.
Entrades exhaurides

21:30 h. Aparcament Centre Històric. Mapping. Nueve Ojos: Candela’m

21:30 h. Pg. Tarradellas, el Fornàs. Lluminàries Musicals. Espectacle 4. Mariano Light, de Corigliano d’Otranto, Itàlia.

22 h. Vela Principal·Estrella Damm. Concert. Les Decennals, Cadena 100 i Rock FM presenten Beret: Prisma.
Poc després de passar pel WiZink de Madrid i el Palau Sant Jordi de Barcelona, arriba aquest sevillà que ha despertat l’atenció d’artistes com Pablo Alborán o Morat que han col·laborat amb ell. Amb milers de reproduccions en plataformes digitals, 300 milions de visualitzacions a Youtube de “Lo Siento”, reconeixements com el Premi Odeón a l'artista estatal 2019 i l’esclat del recent tema “Porfa no te vayas”, s’ha fet un lloc entre els noms de la música actual. Amb una fórmula imbatible de pop i reggae, un instint salvatge per caçar melodies i una capacitat admirable per connectar amb audiències joves, és una veu destacada de la seva generació.
Espectacle inclòs en l’abonament de concerts: 85 € per a 7 concerts (exhaurit)/ 73 € per a 6 concerts / 60 € per a 4 concerts (exhaurit)/ 48 € per a 3 concerts
Preu entrada solta: 25 €

22 h. Aparcament Centre Històric. Mapping. Nueve Ojos: Candela’m

22:30 h. Aparcament Centre Històric. Mapping. Nueve Ojos: Candela’m

22:30 h. Pg. Tarradellas, el Fornàs. Lluminàries Musicals. Espectacle 5. Mariano Light, de Corigliano d’Otranto, Itàlia.

23 h. Aparcament Centre Històric. Mapping. Nueve Ojos: Candela’m

23:30 h. Aparcament Centre Històric. Mapping. Nueve Ojos: Candela’m

23:30 h. Pg. Tarradellas, el Fornàs. Lluminàries Musicals. Espectacle 6 (síntesi de l’1 i 2). Mariano Light, de Corigliano d’Otranto, Itàlia.

23:30 h. Pavelló Xavi Tondo·ALECOSA. Ball de nit. Orquestra Montgrins
Inclòs en l’abonament de balls: 45 € per a 4 balls. També en l’abonament de llotges complementàries a l’entrada: 40 € per a 4 balls
Preu per entrada solta: 14 € / Promo 3: 3€ per a persones en situació d’atur, prèvia acreditació a taquilla / Llotja solta, complementària a l’entrada, per a 6 persones: 34 €
Patrocina: Construccions Marimon i Barrabeig