Calendari d'Events

Teatre - L'Oreneta

iconfinder calendar 115762Dissabte, 26. Novembre 2022, 20:00
iconfinder calendar 115762

“L’Oreneta”, de Guillem Clua, amb Emma Vilarassau i Dafnis Balduz, és l’últim espectacle de la temporada de tardor dels abonaments dels Teatres de Valls. La protagonista es qüestiona què és el que ens fa humans, el que defineix la nostra humanitat i arriba a la conclusió que la capacitat de sentir el dolor dels altres és el que ens distingeix de les bèsties. Aquest és el sentiment que vertebra l’obra.

La senyora Amèlia, una professora de cant, rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare, morta recentment. Ben aviat descobrim que la cançó triada, “L'Oreneta”, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l'any anterior.

L'espectacle va néixer arran de l’atemptat islamista contra la comunitat LGTBI que hi va haver a la discoteca Pulse d’Orlando el juny del 2016. Hi van morir 50 persones i va ser el més mortífer en territori nord-americà després de les Torres Bessones. L'obra parla de la pèrdua, del perdó i del poder guaridor de l'amor, el tema central de tota l'obra de Guillem Clua.

> Comprar entrades

 

Centre Cultural
Plaça Francesc Layret, 0
Valls