Teatre - Vaselina

Teatre - Vaselina

  • Dia: 09/11/2019
  • Hora: 21 h
  • Lloc: Centre Cultural

Descripció:

Teatre - Vaselina, dirigida per Sergi Belbel.

Dedicat a tots els familiars de les víctimes i a totes les víctimes dels familiars. Els Estats Units acaben de bombardejar Mèxic per destruir les plantacions de droga. Fil, un noi cínic i desil·lusionat, i Charlie, un animalista convençut i defensor dels drets civils, cultiven marihuana al pis per donar el gran cop a les seves vides: invertir el funcionament del mercat i exportar-la a Mèxic. A ells s’afegirà Wanda, noia obesa i insegura, i Mina, la mare de Fil, dona frustrada que acaba de sortir d’una clínica per desintoxicar-se del vici. Tot es complica quan, després de 15 anys d’absència, torna a casa el pare de Fil i exmarit de Mina, desvetllant el perillós secret.

Protagonitzada per Lluïsa Castell, Joan Negrié, Joan Miquel Reig, Artur Busquets i Karin Barbeta.

Autoria: Gabriele di Luca.

Coproducció: Sala Trono, Teatres de Valls, Teatres de Tarragona, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Àngel Guimerà del Vendrell i Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Preu: 22/24 €, 16/18 € Carnet Amics dels Teatres.

Després de la funció, al Cafè del Centre Cultural, col·loqui post-funció amb la Companyia Vaselina.
Acabada la representació, els artistes s’apropen al públic amb una trobada conjunta.
Modera: Jaume Descarrega, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat