Tres Tombs de Sant Antoni

Tres Tombs de Sant Antoni

  • Dia: 12/1/2020
  • Tipus: Tres Tombs de Sant Antoni

Descripció:

9 h. C. Molls de l’Estació
Esmorzar per als participants.

11 h. C. Francesc Gumà
Concentració de les cavalleries.

11.30 h. C. Francesc Gumà
Inici dels tradicionals Tres Tombs.
Itinerari:

1r Tomb: c. Molls de l’estació, pl. Cementiri, ctra. del Pla, Font de la Manxa, c. Jaume Huguet, muralla del Castell, pl. Sant Francesc, muralla de Sant Francesc, muralla del Carme, Portal Nou.
2n Tomb: Portal Nou, muralla de Sant Antoni, c. Cor de Maria, Abat Llort, ctra. Montblanc, Font de la Manxa, c. Jaume Huguet, muralla del Castell, pl. Sant Francesc (els carros grans seguiran per la muralla de Sant Francesc i del Carme fins al Portal Nou), c. Sant Antoni, Carnisseria, pl. Garrofes, c. Tomàs Caylà, Portal Nou.
3r Tomb: Portal Nou, muralla de Sant Antoni, c. Cor de Maria, Abat Llort, ctra. de Montblanc, Font de la Manxa, c. Jaume Huguet, el Pati, c. Cort, pl. Blat, c. Major, Carnisseria, pl. Garrofes, c. Tomàs Caylà, Portal Nou.
Tornada als locals del moll de l’Estació per la muralla de Sant Antoni i ctra. de Montblanc.

13 h. Porta de l’església de Sant Antoni
Benedicció de les cavalleries. En el decurs de l’acte, el temple roman obert i, al pas de la comitiva, el toc de campanes anuncia la ritual benedicció de cavalleries i de tots els animals domèstics assistents.
Organitza: Societat Sant Antoni.

14 h. Tombs de la pl. Blat i del c. Major
Pas de les cavalleries i carruatges.
Organitza: Societat Sant Antoni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat