Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/valls.cat/httpdocs/components/com_participaciocontact/views/form/view.html.php on line 37

Valls Participa

El Registre Ciutadà de l'Ajuntament de Valls agrupa els ciutadans i ciutadanes que han manifestat la seva voluntat de participar en els afers de la ciutat i els permetrà formar part del Consell de Ciutat, un òrgan en procés de creació que funcionarà com un espai consultiu de participació municipal. El Consell de Ciutat serà el màxim òrgan consultiu i de participació de l'Ajuntament de Valls i els representants de l'Ajuntament i la ciutadania hi debatran els principals afers de la ciutat.

L'Ajuntament informarà periòdicament a les persones inscrites en el Registre dels principals afers municipals i d'assumptes relacionats amb la participació i l'associacionisme a Valls.

També us podeu donar d'alta al Registre Ciutadà, presencialment, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, omplint el formulari que us facilitaran.

Valls participa

Dades d'identificació

Dades d'identificació

Presència a les xarxes socials

Dades Estadístiques

Les seves dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer "contactes" de l'Ajuntament de Valls amb domicili a Pl. del Blat, 1, 43800 Valls, amb la finalitat de gestionar el contacte amb la ciutadania i persones interessades a participar més activament en els actes, òrgans i processos de participació promoguts per l'Ajuntament de Valls. Aquestes dades no seran cedides a cap altre organisme ni entitat. La persona afectada podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant l'Ajuntament de Valls indicant en el seu títol: "Tutela de drets LOPD".